Odengatan 28, två rum och kök

Allt annat än fyrkantigt

Olala!!! Detta är en finlirad goding som fått en snygg släng av både pensel och slipmaskin. Tiden har bromsat in perfekt, med alla fina detaljer bevarade. Gamla golv, väggar, dörrar och foder, möter ett toppmodernt kök, en luftig walk-in-closet och ett badrum som är en fröjd för ögat. Lägenheten ligger i husets vinkel, vilket gör att rummen öppnar sig i spännande riktningar, och känns allt annat än fyrkantig. Vardagsrummet och köket skulle gjort självaste Pythagoras häpen, med många vinklar och vrår.

Tidigare ägare har renoverat med den där finstämda balansen mellan gammalt och nytt. Bevarat och förnyat med fingertoppskänsla. Och i det här fallet blir kontrasten effektfull och skarp. För vem vill inte ha ett stort, fungerande kök? Den ursprungliga köksstandarden är nog inget att längta till. Inte utedasset på gården heller. Det supermoderna möter det knirrande brädgolvet, och du kommer garanterat bli förförd.

En av Huskvarnas äldre fastigheter, nära promenadstråken upp längs Huskvarnaåns dalgång, eller utmed Vätterstranden åt vilket håll du nu känner för att styra stegen. Och nära Huskvarna centrum, med affärer, bagerier, hamburgerier och restauranger. Just Gustavs bageri ligger farligt nära och sprider bulldoft med hög verkningsgrad på fikasuget.

Kommunikationerna är det häller inget fel på. Buss nr 1 eller 13 snappar du upp bara 50 meter bort, och vill du ta cykeln öppnar sig miltals med cykelväg precis utanför dörren. In till Jönköping cyklar du på 20 minuter utan att anstränga dig omåttligt. Bättre än bilen.

Snabbfakta
Adress Odengatan 28
Område Huskvarna Tätort
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 73.3 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.644 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv & bredband (Telia)
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Ja, Gustavs konditori ligger nog lite för nära för att vara riktigt nyttigt; vi köper en del bröd och kakor där."

Kök

"Snart har du nya ICA Kvantum på plats med gångavstånd; en bra köttaffär ligger redan i kvarteret."

Badrum

Vardagsrum

Balkong

"Förutom en bra tvättstuga i källaren, finns det också en liten verkstad med snickarbänk, och en del andra utrymmen."

Sovrum

Klädkammare

"Vill man odla egna grönsaker på innergården, så finns det pallkragar att fylla upp med jord."

Föreningens innergård

Föreningens fastighet

Huskvarna

Mäklaren informerar
Fullutrustad lägenhet med allt man behöver. Badrummet totalrenoverades under 2015 av "TB Plattsättning". Kvalitetsintyg finns. Tvättmaskin från LG.
Ett stilrent kök från IKEA med vita skåpsluckor. Vitvarorna byttes ut i samband med renoveringen under 2011. Det är tidigare ägare som har renoverat köket.
Till lägenheten följer det tre förråd; två stycken förråd i källaren på cirka 4 kvm och 6 kvm. Uppe på vinden finns ett på cirka 4 kvm.
Om parkering önskas så finns det för närvarande lediga platser för 135 kr/mån. I området råder det "fri parkering" på gatorna.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Telia som kan leverera både kabel-TV och bredband. Bredband ingår i månadsavgiften. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.telia.se.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Odengatan 28
Område
Huskvarna Tätort
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1930
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
73.3 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.644 kr/mån inkl värme, vatten, tv & bredband (Telia)
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Nuvarande ägares beräknade årskostnad för hushållsel och försäkring: ca 374 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA