Odengatan 26, två rum och kök

Högst upp i huset med balkong mot gård och stad

Det är svårt och föreställa sig att det en gång i tiden legat ett gammalt nedgånget postkontor här där det nu växer fram ett knappt hundratal bostadsrätter i modern tappning och varierande form och storlek! Brf Drotten 2 slutförs i skrivande stund och just den här lägenheten står klar för inflytt efter besiktning och slutstädning under andra veckan i juni. Samtliga 94 lägenheter som ingår i föreningen är slutsålda sedan länge, och här har du möjligheten att flytta rakt in i något som är helt splitternytt och oanvänt! Högst upp i huset och ingen granne ovanför som stör.

Projektet kännetecknas av en hög grundstandard med kök från Marbodal och rostfria vitvaror från Electrolux, helkaklat badrum med kakel och klinker från Kondradssons kakel, egen tvättmaskin och torktumlare och ekparkettgolv från Kährs i sovrum, vardagsrum och hall. Den stora balkongen som nås via sovrummet har siktlinje både mot norr och Odengatan och in mot den trevliga innergården i söder.

På gården uppförs en gemensamhetslokal för de boende som kommer innehålla bland annat bastu och en övernattningslägenhet. På gården uppförs dessutom ett utegym, och tvärs över gatan invigs under våren ett helt nytt innegym så nu finns det inga ursäkter för att inte hålla sig i form längre! Under gården finns ett stort varmgarage där de boende kommer ha möjlighet att genom föreningen hyra garageplats och här nere finns även tillhörande lägenhetsförråd. I presentationen kan ni se ett antal renderingar som ger en känsla av hur lägenheterna i Drotten kommer se ut, dock är dessa inte individuellt framtagna för just denna bostad.

Snabbfakta
Adress Odengatan 26
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 55 kvm
Vån & Hiss 5 av 5 (Hiss finns)
Avgift 2.801 kr/mån
Inkluderar Värme & vatten
Pris 2.350.000 kr eller högstbjudande
Kontakt

Skicka
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Huset och gården

Hall

Väl tilltaget med förvaring, både avhängning för ytterkläder direkt innanför dörren och dessutom tre garderober som sväljer stora mängder rockar, skor och halsdukar. Ekparkett på golvet och släta vita väggar.

Badrum och tvätt

Kök och matplats

Vardagsrum

Sovrum

Balkong

Balkongen ligger mot innergården och söder, och nås via sovrummet. Balkongerna kommer levereras öppna och utan inglasning, och föreningen kommer återkomma till de boende i huset med priser och förslag på inglasning för de med medlemmar som vill komplettera sina balkonger med detta.

Planritning

Planritning 3D

BOSTAD
Adress
Odengatan 26
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2019-2020
Våningsplan
5 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
55 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.801 kr/mån värme och vatten
Pris
2.350.000 kr eller högstbjudande
Driftskostnad
3.000 kr/år
Specifikation Drift
El: 3.000 kr/år
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
FÖRENING
Typ
Bostadsrättsförening
Förening
Brf Drotten 2

Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk till/frånluft
Andel i föreningen
0.93 %
Andel av årsavgift
0.93 %
Lägenhetsnummer
14-1401
DOKUMENT
KARTA