Notdragargatan 2, fem rum och kök

Sjukt schysst på Sjogarp

Ja, utsikten här på Sjogarp är lika omtalad som storslagen. Här har du den dessutom paketerad i en fint vinklad villa där arkitekten fick fria händer på hörnet. Notdragargatan är såklart en återvändsgata, vilket brukar stå högst upp på barnfamiljens längta-lista. Huset är byggt i suterräng och sluter om tomten på ett väldigt fint sätt och exponerar brett över vattnet, men skärmar också av in mot tomten åt både söder och väster för att helga privatlivet. Den ståtliga häcken gör sitt till i det jobbet.

Här har du tre sovrum tillgängliga direkt, men med option på ytterligare ett till på entréplan därnere. Trapphallen är magnifik och fördelar ljuset utan tvistemål både upp och ner. Den stora frågan blir vilken ljuskrona som ska fä äran att göra jobbet. Och vilken höjd den ska sitta på. Som du säkert redan snappat upp på bilderna har du fint högt snedtak i alla rummen en trappa upp. Det som däremot måste upplevas på plats är den fina fönstersättningen som gör rumsligheten väldigt tredimensionell.

Snabbfakta
Adress Notdragargatan 2
Område Sjogarp
Bostadstyp 2-plansvilla
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 220 + 64 kvm
Tomtareal 1477 kvm
Byggår 2008
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Vi hade seglat några gånger utmed stranden norrut och sett husen som byggdes på Sjogarp, och när vi sen tittade på detta huset föll vi direkt"

Hall

Vardagsrum

"Trots golvvärmen eldar vi en hel del i kaminen, för att det är mysigt att se på och känna den där extra värmen när du går förbi"

Kök

Matplats

Balkong

"Ligger du i badkaret uppe så kan du se rätt igenom hela huset och se ut över Vättern faktiskt"

Passage

Sovrum 1

"Har vi många gäster brukar vi duka i den breda korridorren utmed sovrummen; 20-25 personer satt vi nog på julen sist"

Sovrum 2

Badrum

Sovrum - Allrum

"Häcken planterade vi och det blir en tät grönska på våren som håller i sig länge. I häcken även ett staket för att inte hunden ska rymma"

Badrum och bastu

Sovrum 3

Tvättstuga

Groventré

"Solpanelerna ligger både på hustaket och på taket över uteplatsen, de genererar ungefär 14000 kwh per år"

Garage

Altan

"Vi på gatan brukar ha en gemensam kräftskiva och då stänger vi av gatan så att barnen kan leka fritt och vi kan duka ute på gatan"

Trädgård

"Habo är en kommun med bra framåtanda. Vi handlar det mesta vi behöver här trots att vi jobbar inne i Jönköping. Mataffärer, systembolag och även klädaffärer finns"

Habo

Planritning

Omgivning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning med information om bostaden som kan vara bra att ha med sig vid köp. Nuvarande ägare är husets första ägare tillika de som bott i huset sedan de lät bygga det 2008.
Köket är sedan huset byggdes. Vitvaror är följande; kyl och frys i fullhöjd, spishäll, inbyggd varmluftsugn samt inbyggd micro samt diskmaskin (byttes 2015).
I tvättstugan finns både tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskinen byttes 2013 och torktumlaren 2017, båda är från välkända LG.
Uppvärmning sker via en frånluftsvärmepump från NIBE. Värmepannan genomgick en service i mars 2020 utan anmärkning. Den uppvärmda luften i huset återvinns i ventilationssystemet för effektiv energianvändning. Braskaminen i vardagsrummet bidrar med såväl värme som en hög mysfaktor. Denna har kontrollerats årligen av sotare, utan anmärkning. Finns solceller på taket som genererar cirka 14.000 kwh per år.
Samtliga utrymmen har vattenburen golvvärme. Alltid varmt och skönt om fötterna!
I huset finns även ett larm från Securitas monterat. Rörelsedetektor samt kamera och brandlarm är kopplat till larmet. Larmet kan övertas av den blivande ägaren.
Huset är anslutet till fibernätet HaboNet. Med en anslutning till HaboNet beställer du tjänster såsom TV, Internet, och IP-telefoni via en och samma fiber. För mer info om vad som erbjuds, besök gärna www.habonet.se
Förvaringshyllor i garage, hallsystem från Elfa samt lamellgardiner i vardagsrum och kök ingår i köpet om blivande köpare önskar. Robotgräsklippare stannar kvar i sin tjänst här på fastigheten. Slingan runt trädgården är ny sedan 2019.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Notdragargatan 2
Område
Sjogarp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
220 + 64 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 1477 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass C , 88 kWh/m2 och år
KARTA