Notdragargatan 11, sex rum och kök

Arkitektonisk integritet

Ofta är det små detaljer som gör upplevelsen stor. Längst in på Notdragargatan hittar du en diskret elegant byggnad. Lågmäld mot gatan, med återhållsam fönstersättning, men spännande geometri där tre huskroppar effektfullt vinklar in i varandra. Du inser snabbt att detta är arkitektur långt över huskatalogernas utlovade nyfunkis. Byggnadskonst med ordets bästa stämning och längtan.

Läget på Sjogarp också valt med omsorg kommer du märka. Grannarna nedanför ser du inte mycket av, men desto mer av utsikten, där Visingsö plötsligt känns väldigt nära, för att inte tala om hela Omberg. Cykelvägen tar en sväng runt hörnet bakom planket sen har du bara en skön lövdunge som granne, fylld av vårens fågelsång. Letar du hus på Sjogarp är detta ett fint exemplar du absolut måste kolla in.

Snabbfakta
Adress Notdragargatan 11
Bostadstyp 1-plansvilla med loft
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 162 + 48 kvm
Tomtareal 1509 kvm
Byggår 2005
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Vi valde tomten längst in på återvändsgatan med samma omsorg som vi sen planerade huset."

Hall

Kök

"Eftersom köket är så öppet ville vi att det skulle kännas som en möbel, därför valde vi luckor och lådfronter i ek."

Matplats

Vardagsrum

"Vi var mycket delaktiga i processen att planera huset. Det är min bror som är arkitekt som ritat huset. "

Sovrum 1

Sovrum 2

"Alla rum har utsikt, det var ett måste när vi planerade huset. Det är bara badrummen och tvättstugan som inte har det."

Badrum

Sovrum 3

"Alla sovrummen är nästan helt kvadratiska, för att man ska kunna välja fritt var dubbelsängen ska stå."

Wc - Dusch

Tvättstuga

"Alla innerväggar har både gips och byggplywood så att du ska kunna skruva upp lite tyngre saker på väggen än bara en tavla."

Garage

Ett rejält garage fullt integrerat med huset funktionellt, men också estetiskt från utsidan. Lätt tillgängligt inifrån huset, lätt att bära in matkassarna direkt från bilen utan regnstänk. Lätt också att bära in sovande barn in till sängen. Golvvärme även i garaget, men oftast ställd på sparlåga av nuvarande ägare. Vill du använda garaget till något helt annat, så är det alltså fritt fram att höja temperaturen och bre ut sig på större ytor med en hobby som tar mer plats. Ett bordtennisbord, biljard eller bara innebandyplan för barnen. Tänk stort.

Gästrum - Sovrum 4

"Rekordet för antalet övernattande gäster är nog 14 personer. Det är ett rymligt hus, men det går att bo två också."

Loft

Vind

"Våra barnbarn har alltid gillat vinden, därför har vi hållit det ganska fritt från prylar för att kunna leka och spela bandy. "

Uteplats

"Vi la om gräsmattan förra året, och då passade vi på att lägga till ett sprinklersystem som är styrt av timer för att vattna gräsmattan."

Trädgård

"Sjogarp kommer snart bli granne med Kärnekulla; ett helt nytt område i Habo som planeras precis på andra sidan rondellen vi infarten."
Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning med information om bostaden som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Nuvarande ägare är husets första ägare tillika de som bott i huset sedan de lät bygga det 2005.
Köket är tillverkat och installerat av det lokala Habo-företaget InterHem och har luckor och fronter i massiv ek och bänkskivor av svart granit.
Vitvaror är följande; Induktionshäll, inbyggd varmluftsugn samt inbyggd micro, hällen byttes 2017. Diskmaskin byttes 2012 och kyl samt frys 2016. Den frihängande fläkten över köksön kommer från Electrolux och är den ursprungliga.
I tvättstugan finns både tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskinen byttes 2013 och torktumlaren är från byggåret.
En rejäl värmeanläggning finns installerad i huset. Anläggningen består av en bergvärmeanläggning med värmepump från Nibe samt en extra varmvattenberedare för stora bad. Den uppvärmda luften i huset återvinns i ventilationssystemet för effektiv energianvändning.
Samtliga utrymmen i entréplanet har vattenburen golvvärme. Alltid varmt och skönt om fötterna!
I huset finns även ett larm från Securitas monterat. Rörelsedetektor samt kamera och brandlarm är kopplat till larmet. Larmet kan övertas av den blivande ägaren.
2015 målades samtliga väggar och tak i de allmänna ytorna i entréplanet samt loftet. Fortfarande snyggt och fräscht!
På tomten, strax intill garaget finns en friggebod om ca 15 kvm. Friggeboden används för bl a förvaring av trädgårdsredskap. Boden är byggd på en isolerad betongplatta, men är i övrigt oisolerad. El finns för både belysning samt uttag på bodens ut- och insida.
Huset är anslutet till fibernätet HaboNet. Läs mer på www.haboenergi.se/privat/stadsnat/ för aktuellt tjänsteutbud. Datanät finns draget i huset, totalt finns fem nätverksuttag.
Förvaringshyllor i garage och förråd ingår köpet om blivande köpare önskar. Robotgräsklippare stannar kvar i sin tjänst här på fastigheten.
Visa mer

Tomtkarta

Planritning

BOSTAD
Adress
Notdragargatan 11
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
162 + 48 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 1509 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA