Norrahammarsvägen 11, tre rum och kök

Lyckohuset

Gammalt hus i ny förpackning, så skulle man kunna sammanfatta upplevelsen av denna stora trerummare. Här är allt startklart för den som vill sätta bo i en större lägenhet, men med villakvalitet tack vare en skön tomt så fort du sticker ut näsan från din dörr. Lägenheten ligger en trappa upp, men du har en egen ingång på södersidan och en liten förstukvist under tak.

Huset var säkert en gång i tiden ett tvåfamiljshus, men har renoverats genomgripande och räddats till eftervärlden för knappt åtta år sedan. Konverteringen till bostadsrättsförening innebär totalt sju medlemmar som bor från källare till vind. Din lägenhet är den största och har hela våningsplanet för sig själv förutom en liten etta i ena hörnet.

Strömsholm innebär lugn villakänsla i lummiga kvarter trots närheten till kommunikationer åt alla håll - med cykel, buss eller bil. På tre minuter är du ute på E4:an, men du går in till centrum på 20 minuter utmed Munksjön, eller ännu snabbare med cykel så klart. Huset ligger i hörnet Lyckogatan-Norrahammarsvägen och detta kan bli ett lyckoläge för en liten familj i växande.

Snabbfakta
Adress Norrahammarsvägen 11
Område Strömsholm / Haga
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 96 kvm
Vån & Hiss 2 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 4.290 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv (avgift efter sänkning 2015/16)
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Entré

Möblerbar hall

"Det vi älskar mest med lägenheten är alla stora fönster och allt ljus!"

Balkong

"Lånen är omlagda nyligen och vi har tidigare kunnat sänka avgiften något. Nu blir det ytterligare en ordentlig sänkning till årsskiftet!"

Kök - Matplats

Vardagsrum

"Härifrån har vi fantastisk utsikt! Vi ser längre än man tror åt tre olika håll!"

Sovrum 1

Sovrum 2

"Vi hjälps åt att sköta det gemensamma och vi brukar ha en städdag både vår och höst för att hålla allt i trim. Gräset sköter sig själv nu för tiden tack vare en robotklippare."

Badrum

Källare

Förutom tvättstugan som är redo både kvällar och helger utan att någon störs, hittar du bra förvaring som hör till lägenheten, men också gemensamma ytor för lite mer skrymmande förvaring av vinterdäck. Det är bara att lappa grejerna så vet alla vem det tillhör.

"Jag påtar gärna i trädgården, det är fritt fram för den som vill hitta att fixa lite där."

Trädgård

Garage

Omgivning

"Att få tvättid är inga problem, och det är ingen som störs av att maskinerna går kvällar och helger som i många andra hus."

Föreningens fastighet

Mäklaren informerar
Trevlig rejäl lägenhet i ett mycket trevligt, lite hemligt läge strax nedanför Torpa! Kanonlägenhet med generösa ytor, stor egen balkong och en trevlig gemensam trädgård.
Under året har lägenheten fått en ordentlig uppfräschning då parketten i övre hallen har slipats och lackats, väggar i hall, sovrum 1 och allrum målats. Dessutom har balkongenräcket flätats med ett snyggt nytt insynsskydd!
I badrummet finns vattenburen golvvärme under klinkersgolvet.
På den stora balkongen, som är hela 17 kvm stor, ligger solen och värmer hela dagen, ända från 8-tiden på morgonen till samma tid på kvällen! Härligt!
Lägenhetens förråd är beläget i källaren.
I källaren finns en modern tvättstuga med två moderna tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Här är det enkelt att få tid och vill man så kan man boka hela dagen. Vill man torka i sol och vind finns en torkvinda i trädgården.
Föreningen har flera parkeringsplatser på fastigheten vilka disponeras fritt av medlemmarna. Garageplats kan hyras 250 kr/mån.
Huset är anslutet till ComHems utbud av tjänster gällande tv, telefon och bredband. Maxhastighet 500 Mbit enligt ComHem.
Övertagande av lägenheten kan ske fr.o.m början av september dock gärna senast mitten av november.
Den angivna månadsavgiften är den från kommande årsskift sänkta månadsavgiften. Styrelsen har fattat beslut på en sänkning om 10% från dagens nivåer. Fram till årsskiftet är månadsavgiften 4 766 kr.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Norrahammarsvägen 11
Område
Strömsholm / Haga
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1932
Våningsplan
2 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
96 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.290 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv (avgift efter sänkning 2015/16)
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för hushållsel och hemförsäkring har varit ca 430 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Senast mitten november
KARTA