Norra Bogesundsgatan 1A, tre rum och kök

Trea med en uthyrningsdel

Smart och snyggt på samma gång. Ett boende med dolda tillgångar kan man säga. Redan från början på 50-talet byggd för att vara ett flexibelt boende. En trea med två badrum när det behövs. Eller en storvuxen tvåa med en helt separat lägenhet fri att hyra ut som du vill. Två separata ytterdörrar och full integritet, men ett vackert klirr i plånboken som du inte tackar nej till. Men om livet ändrar sig är det bara att åter öppna passagen mellan lägenheterna som just nu är förbyggd bakom den lilla knyta-sko-bänken i hallen.

Stora lägenheten har en bred känsla direkt innanför dörren. Hallen lång, bred och med en L-sväng dessutom, som bildar en praktisk arbetshörna. Köket snudd på villastort, och du dukar lätt för 4-6 personer om du vill. Volymkänsla ökar också av lite accelererad takhöjd, och att lägenheten har dubbel rundgång. Dels runt hall och vardagsrum eftersom sovrummet har dubbla dörrar, dels runt balkongen som har glasdörrar både till köket och till vardagsrummet. Ovanligt fin planering för att vara en tvåa, eller trea beroende på på vad du vill och behöver.

Snabbfakta
Adress Norra Bogesundsgatan 1A
Område Gräshagen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 90 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 4.537 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Det är vad jag vet en av de större bostadsrättsföreningarna i Jönköping; en stabil HSB-förening som har sund ekonomi och belåning"

Arbetsrum - hall

Sovrum

Vardagsrum

"Jag går och springer minst två gånger i veckan upp mot höjden, upp mot Vattenledningsparken. Ett lätt sätt att komma bort från stan och alla människor"

Kök

Badrum

"Dem som bodde här hade sitt sängkammare i den lilla lägenheten, vill man öppna dit in blir det ett helt naturligt flöde från hallen"

Lägenhet

Kök i lägenheten

"Jag har hyrt ut till en student ett bra tag nu och får in ungefär lika mycket i hyra som avgiften är för hela lägenheten"

Badrum i lägenheten

Huset

Gården

Omgivning

Planritning

Alternativ planritning

BOSTAD
Adress
Norra Bogesundsgatan 1A
Område
Gräshagen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1953
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
90 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.537 kr/mån inkl värme, vatten, tv & bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Uppskattad kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till cirka 350 kronor per månad.
Pantsatt
Nej
KARTA