Norra Bogesundsgatan 10, fyra rum och kök

Volym i kubik

Massor av volym, och diskret snedtak i hela lägenheten. Vindslägenhet eller penthouse? Kanske en snygg kombo av båda. Din känsla för proportioner reagerar pronto på takhöjden som sträcker sig upp till 3.20 meter i entrén och faller sedan svagt genom vardagsrummet som har fönstren mot det så här års lövgröna Marieboberget och Vattenledningsparken. Vänta några veckor till, så är fondtapeten plötsligt sprakande i gult och rött.

Din kubikmätare reagerar direkt på att det är 135 kvm vi har att göra med. Som en ordinär villa fast på tionde våningen, med massiv utsikt över Tabergsdalen och öster upp mot Skinnersdal. Solen insiktsfull direkt från söder där också balkongen är placerad på hörnet mot skogen. Tre sovrum och två badrum - livet kan fortgå även när barnen lämnat koltåldern. Faktum är att du befriar mer tid åt barnen, när rabatter, gräs och häckar inte behöver skötas.

Snabbfakta
Adress Norra Bogesundsgatan 10
Område Gräshagen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 135 kvm
Vån & Hiss 10 av 10 (Hiss finns)
Avgift 5.176 kr/mån
Inkluderar Exklusive värme & vatten
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Föreningens hus

Entréhall

Vardagsrum

"Vi brukar skoja och säga att vi bor i villa fast på tionde våningen, och det har funkat väldigt bra med två små barn. Det är en stor lägenhet som passar många."

Barnens hörna i vardagsrummet

Kök

Matplats

"Vi har varit väldigt nöjda med den standarden och de val som var gjorda när vi kom in i bilden, men vi har lagt till köksön själva för mer förvaring och arbetsyta."

Inglasad söderbalkong

Sovrum 1

Duschrum

"Jag har alltid gillat att det inte är så öppet, du ser inte hela lägenheten så fort du kommer in i hallen, som i många nybyggen."

Klädkammare

Sovrum 2

Badrum och tvätt

"Även garaget delar vi med grannföreningen precis som innergården. Grymt smidigt att kunna åka med hissen upp och ner direkt."

Sovrum 3

Föreningens innergård

Omgivning

Planritning

BOSTAD
Adress
Norra Bogesundsgatan 10
Område
Gräshagen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2012-2013
Våningsplan
10 av 10 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
135 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.176 kr/mån exklusive värme och vatten
Driftskostnad
7.350 kr/år
Specifikation Drift
Uppvärmning: 4.650 kr/år
Vatten: 1.200 kr/år
Försäkring: 1.500 kr/år
Beräknat antal pers: 4
Nuvarande ägares totala driftskostnad per år för värme, vatten och försäkring har legat på 7.350 kr/år, dvs ungefär 600 kr/månad. I lägenheten bor idag en familj om två vuxna och två barn.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA