Norgårdsgatan 4 A, fyra rum och kök

Friast mot dalen

Här har det tagits både stora beslut, och vågade beslut. Resultatet är fyra etagelägenheter högst upp i huset, med coolaste takterrasserna. I denna lägenhet på gaveln fortsätter det gamla fina trapphuset med ledstången från 30-talet rätt upp och en del av vinden har blivit din egen. Lite mondänt storstads-stuk så här på Torpa-Söder med hela Friaredalen pladask nedanför terrassen. Helt klädd i grönt så här års. Snacka om latsida, högt och raklångt mot kvällssolen. Här blir solsängen en glödbädd i kvällsljuset.

Detta är en från början ganska ordinär tvårummare som blivit en högst ovanlig vindsvåning. Mycket av den gamla charmen finns kvar där nere, med fönsterbrädor och golv etcetera, men där uppe har moderniteten flyttat in i snedtaket med stora glaspartier, nytt golv och glasräcke med mera. Huset har renoverats från topp till tå för cirka 4 år sedan och har 13 lägenheter. En lagom stor förening där du kan vara med och påverka. Torpa-Söder kan inte bli bättre än så här där stad och grönska möts så öppet.

Snabbfakta
Adress Norgårdsgatan 4 A
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 102.1 + 6.5 kvm
Avgift 6.362 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Terrass mot Friaredalen

Vardagsrum

Matrum på andra plan

"Hela huset blåstes och renoverades totalt, och jag kom in ganska tidigt och kunde påverka en hel del, bland annat i köket, för att få mer plats och förvaring. Och en snyggare bänkskiva."

Hall

Kök och matplats

Gästrum - bibliotek

"Jag reser en hel del i Sverige och Norge och kommer till många vackra platser i fjällvärlden, men jag längtar trots det nästan alltid hem till min terrass."

Balkong i söder

Dusch och tvätt

"Inga problem att tända gasolgrillen på balkongen, det stör ingen här uppe. Jag är väldigt lat av mig, så det blir mest att jag hänger här uppe, antingen inne eller ute."

Sovrum

Trappa till övre plan

Utsikt från vardagsrummet

"Solen kommer ganska tidigt på terrassen strax före lunch, men framför allt hänger den kvar länge på kvällen nu på sommaren. Morgonkaffet tar du på lilla balkongen nere."

Föreningens hus

Gemensam trädgård

Föreningens parkering

Planritning

Alternativ planlösning

Omgivning

BOSTAD
Adress
Norgårdsgatan 4 A
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1946 (Ombyggnad 2014)
Antal rum
4 rum och kök
Bo & Biarea
102.1 + 6.5 kvm (faktisk uppmätn norm SS 21054)
Energideklaration
268 kWh/m2 och år
Månadsavgift
6.362 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV
Driftskostnad
3.600 kr/år
Specifikation Drift
El: 3.600 kr/år
Beräknat antal pers: 1
Nuvarande ägare förbrukar hushållsel motsvarande cirka 300 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA