Neptunusvägen 1, två rum och kök

Jordnära längtan

Här hittar blicken ut i det gröna innan du själv hunnit över tröskeln. Ekar, björkar och säkert en och annan rönn och ask finns på nära håll. Som ett litet radhus med egen täppa utanför kök och vardagsrum, men allt paketerat i bekväm bostadsrättsform. Här tar ni er an de viktiga och stora bofrågorna tillsammans. Två rum och kök, med förrådet och två cykelgarage precis intill, ett ute och ett inne. Ett väldigt jordnära boende i markplan med alla möjligheter att se växtkraften i egensatta frön och sticklingar.

Att bo här på hyllkanten av Mariebo, innebär att frilufsaren i dig kan få fritt fram i både skogen runt Vattenledningsparken och i Stadsparken. Utmed gamla banvallen kan du vandra och terrängcykla ända till Bottnaryd förbi Dummemosse om benen är villiga. Eller så vänder du hem över Dunkehalla-leden i tid till middagen.

Snabbfakta
Adress Neptunusvägen 1
Område Mariebo
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 64 kvm
Vån & Hiss 1 av 5 (Hiss finns ej)
Avgift 4.054 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Rosor och jordgubbar var årets odlingsprojekt; uteplatsen och direktkontakten med baksidan gör det möjligt att odla betydligt mer om man vill."

Vardagsrum

"Känslan är radhus, men det är bekvämt som en lägenhet. En stabil bra förening, med ordning och reda. Dessutom har vi precis kunnat sänka avgifterna."

Uteplats

"Vi har bott här i tre år, och oj vad mycket vi har använt uteplatsen; suttit både under tak och ute i det fria, grillat och solat."

Kök & Matplats

Sovrum

"Badrummet är förberett för tvättmaskin och tumlare får plats också, men vi har aldrig känt att det behövts, när stora tvättstugan är så nära och tillgänglig."

Badrum

"Det är en skön blandning på folk som bor här, både gamla och unga, och i husen bor många barnfamiljer också."

Klädkammare

Föreningen

"Att bo så nära stan med buss och cykelväg så smidigt, och ändå ha skog och stigar precis inpå området är en fin lyx, det kommer vi sakna när vi flyttar."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2015. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket har följande maskinell utrustning: Spishäll (Husqvarna), ugn (Husqvarna), spisfläkt (Fläktwoods), diskmaskin (Whirlpool) samt kyl/frys (Husqvarna).
I badrummet hålls fötterna varma tack vare elburen golvvärme. Badrummet är förberett för såväl tvättmaskin som torkskåp.
Under 2018 har nuvarande ägare låtit byta blandare i köket och WC-stolen i badrummet. Arbetena är utförda av Kalle Edblom AB.
På samma våningsplan finns ett praktiskt förråd som mäter cirka 4,5 kvadratmeter. Här finns även utrymme för cykelförvaring.
Den gemensamma tvättstugan ligger även den på samma våningsplan. Här finns tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp och mangel.
På uteplatsen har man sol under stora delen av förmiddagen till tidig eftermiddag. Vill du följa solens strålar går det bra att flytta ut solstolen till föreningens gräsmatta, som är nästan som din egen.
Till varje bostad finns en parkeringsplats och kostnaden för platsen är 80 kronor per månad. För att erhålla ytterligare en parkeringsplats eller plats i carport är det separat kö.
Fastigheten är ansluten till Telias fibernät. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Önskar köparen en bredbandsuppkoppling kan samma leverantör leverera även detta till en förmånlig kostnad.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Neptunusvägen 1
Område
Mariebo
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1989
Våningsplan
1 av 5 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
64 kvm (föreningens information)
Energideklaration
86 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.054 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Nuvarande ägares månadskostnad för hushållsel är cirka 250 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA