Narvavägen 10C, fyra rum och kök

Gulklimpen på berget


Nä men, titta här! En gulklimp längst upp på berget. En i raden på lugna gatan med lagom stor liten trädgård, bra planering och bäst förvaring. Precis lagom i storlek för familjen som gillar att umgås, men också vara var och en för sig ibland. Precis lagom krävande för den som jobbar mycket eller har andra intressen än hemmafix. Här behöver du nämligen inte göra mer än att flytta in, fräscht är det redan.

Nedre plan hör dagen till, med kök och vardagsrum i lagom öppen lösning. En skyddad uteplats blir härligt extrarum på sommaren, kyligare dagar tänder man gärna brasan i kaminen. En trappa upp ligger de tre sovrummen, lite mer privat och insynsskyddat, och med en utsikt som liksom hör till här på berget. Japp, du ser Vättern. Det är tredje gula till höger, välkommen in!

Snabbfakta
Adress Narvavägen 10C
Område Bymarken
Bostadstyp 1½-plansvilla
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 123 kvm
Tomtareal 224 kvm
Byggår 1973
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Jag trivs jättebra i det här huset. Det är smidigt, lättskött och väldigt mysigt att komma hem till."

Trädgård

Hall

"Det är lite Bullerbykänsla här på gatan."

Kök - Matplats

Tvättstuga

Badrum entréplan

"Det här har verkligen varit ett smidigt boende. Lättskött och precis lagom stort för mig och min familj."

Vardagsrum

Övre hall

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum övre plan

Sovrum 3

"Vi sitter mycket på uteplatsen. Om solen ligger på blir det riktigt varmt även tidigt på säsongen."

Altan i söder

"Jag tycker inte läget kan bli bättre. Det är lite utanför men ändå väldigt centralt."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2013. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar som utförts under nuvarande och föregående ägares innehavstid samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Gårdsområdet framför huset, inklusive ytorna för carport och biluppställningsplatser, förvaltas och underhålls gemensamt av de sju fastigheter som omgärdar gården. Enklare skötsel av ytorna ansvarar de boende enligt schema var fjärde vecka. Inga extra kostnader debiteras för dessa ytor mer än när eventuellt renoveringsbehov föreligger.
Till huset hör två biluppställningsplatser, en i carport och en vanlig parkeringsplats utan tak.
Köket totalrenoverades av husets föregående ägare 2011. Samtliga vitvaror byttes ut i samband med renoveringen och kommer från Electrolux och Whirlpool (IKEA). Frysen är "frostfri" och spishällen har induktionsfunktion.
Tidigare ägaren av fastigheten bytte någon gång i början av 2000-talet ut samtliga fönster till energieffektiva 3-glasfönster med en utsida av lackerad aluminium.
Badrummet på entréplan helrenoverades i slutet av 2009. Badrummet på övre plan fräschades år 2000 upp med nytt klinkergolv och badkar. 2016 byttes toalettstol och kommod.
Merparten av golvet på entréplanet byttes 2011 ut mot enstavigt trägolv. Golvet på övre plan byttes ut till ekparkett 2000.
Torktumlare och tvättmaskin installerades 2017 och kommer från välkända Bosch.
En braskamin från Contura installerades i vardagsrummet 2008 och är godkänd för eldning. Protokoll bifogas beskrivningen.
Nuvarande säljare har beställt installation av fiberoptisk kabel från Telia för snabb och driftssäker bredbandsuppkoppling.
Ett inbrottslarm från Sector Alarm finns installerat i huset med koppling till larmcentral. Önskar köparen överta säljarens abonnemang finns möjlighet till det. I det fall köparen ej önskar det monteras larmet ned innan tillträde.
Jordfelsbrytare är installerad i elcentralen.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Narvavägen 10C
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
4 rum och kök
Bo & biarea
123 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 224 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
104 kWh/m2 och år
Tillträde
Säljarens önskemål 1/8
KARTA