Merkuriusvägen 39A, tre rum och kök

Närmsta grannen – skogen!

Huset lika stabilt som föreningen. Årsredovisningen lika vacker som den lövade skogen upp i backen. Lägenheten har sina goda sidor den också kan vi lova. Balkong å ena sidan åt söder, och köksfönster åt norr å den andra. Ljus rätt igenom lägenheten, och genomgående fint renoverad dessutom. Gamla parkettgolvet är en fröjd både för ögat och dina bara fötter. Och faktiskt är det de gamla köksstommarna som har fått nytt förtroende.

Två sovrum, ett i vardera väderstreck, vilket kan vara bra för valfriheten som morgon- eller kvällsmänniska. Och från vilket fönster du tittar ut, så kan du snegla upp i skogen mot Mariebo och Vattenledningsparken. Stigarna upp mot höjderna går lite varstans, och du har egen pulkabacke utanför köksfönstret. Men det som gör detta boende mest intressant är ändå den låga avgiften och den välskötta fastigheten. Nya fönster och nya säkerhetsdörrar är bevis för detta.

Snabbfakta
Adress Merkuriusvägen 39A
Område Gräshagen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 69.9 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 1.661 kr/mån
Inkluderar Inkl värme & vatten (tillkommer 100 kr för tv)
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök

"Jag tittade lika mycket i årsredovisningen som på läget och lägenheten, när jag köpte den. Det är en extremt välskött förening. Det finns nog inte så många jämförbara i Kommunen."

Sovrum 1

Sovrum 2

"På baksidan har vi en pulka-backe som mina pojkar gillat, när vi har bott här. Att kunna gå rätt ut i skogen är en tillgång som jag tror att alla kommer uppskatta, oavsett ålder."

Vardagsrum

"Föreningen har sänkt avgifterna med 10 procent flera år i rad, men nu har vi bestämt att lägga avgifterna oförändrade. Det kan inte bli mycket lägre än så här."

Balkong

Badrum

"Skola, mataffär och pizzabagare, och en del annat finns på nära håll här ute, men sen är det väldigt smidigt att ta sig in till sta’n också eller ut på E4:an."

Huset

Omgivning

Planritning

BOSTAD
Adress
Merkuriusvägen 39A
Område
Gräshagen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1957
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
69.9 kvm (föreningens information)
Energideklaration
75 kWh/m2 och år
Månadsavgift
1.661 kr/mån Inkl värme och vatten (tillkommer 100 kr för tv)
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Nuvarande ägare förbrukar el för cirka 290 kronor i månad. Hemförsäkring tillkommer på cirka 125 kronor i månaden.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA