Mellangatan 20A, ett rum och kök

Nätt, nytt och näpet

Första lägenheten och riktiga kärleken. Både en fast punkt i tillvaron och avstamp mot en ny världsbild. En etta kan vara så mycket mer än bara kvadratmeter på ett papper. Och Mellangatan 20 är en ljusstark stjärna på 41 kvadrat. Vardagsrummet perfekt kalibrerat för fin solenergi på eftermiddagar och kvällar; fönstren akvariestora åt det hållet. Lägenheten fint renoverad från topp till tå, när nuvarande ägare flyttade in för lite drygt tre år sedan. Nyhetens behag intakt.

Här är kvadratmetrarna väl planerade för bra förvaring och öppna för bra vridmoment i vardagslunken. Extra viktig att det lilla livspusslet är lätt att lägga. Genomtänkta och konsekventa materialval bidrar till den känslan. Samma golv genom hela lägenheten, samma gråvarma klinker i hall och badrum. Lägg till både tvättmaskin, diskmaskin och golvvärme så inser du att pusslet är lätt att lägga även i mörkret i slutet av november.

Snabbfakta
Adress Mellangatan 20A
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 41 kvm
Vån & Hiss 2 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 2.037 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Hallen

"Vi har bott här två personer vilket fungerat väldigt bra tack vare att förvaringen är smart planerad i alla utrymmen. "

Köket

"Det är bara 200 meter till Vättern, och det har vi njutit av under sommarhalvåret. På sommaren blir stranden som ett extra rum för oss."

Rum

Badrummet

"Med vår egen bo-app kan du boka tvättstuga och uteplatsen om du ska ha lite fler gäster som kommer. Men tvättmaskin har du också en egen i badrummet."

Uteplats - Trädgård

Föreningen

"Bara sista året har vi gjort en hel del för att göra det ännu mysigare på gården med fruktträd, ny grill och nya utemöbler."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
En otroligt välplanerad och välrenoverad lägenhet med den perfekta avvägningen av praktiska, sociala och privata ytor.
Lägenheten totalrenoverades omsorgsfullt och med stor precision på tidigares ägares uppdrag 2015. 2019 målades väggarna i rummet samt i köket.
Köket har inredning och trots sin nätta storlek full köksutrustning från IKEA. Följande vitvaror finns; Induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro, inbyggd köksfläkt, helintegrerad diskmaskin samt kyl/frys.
Badrummet har som köket en effektiv smart planering och är utöver badrumsinredningen utrustat med vattenburen golvvärme samt tvättmaskin. Kvalitetsdokument finns.
De infällda spottarna i både kök, badrum och hall är anslutna till dimmer för trevlig anpassning av belysningen.
Fast monterade vägghyllor samt garderobsinredning ingår i köpet. Vid intresse kan även stora delar av möblemanget övertas.
Lägenheten ligger vänd mot väster och har härlig sol in i ytorna från tidig eftermiddag fram till kvällen. Solen tonar ut från lägenheten lagom strax innan läggdags.
Den gemensamma uteplatsen och gården har sol i princip hela dagen.
2017 bytte föreningen fönster samt ytterdörrar på fastigheten. Samtidigt piggades entréer och trapphus upp med nya klinkers och färg på väggarna.
Till lägenheten följer ett ca 6 kvm stort och rymligt förråd i källaren. Värdefulla stora ytor som komplement till en mindre lägenhet!
I källare finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner en torktumlare samt ett torkskåp.
Lägenheten är ansluten till Comhems bredbandsnät. Ett grundutbud av kanaler ingår i avgiften.
Visa mer
"Vi springer mycket och då är det smidigt att välja vilken sjö man ska springa utmed - Vättern, Munksjön eller Rocksjön."
BOSTAD
Adress
Mellangatan 20A
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Våningsplan
2 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
41 kvm (säljarens information)
Månadsavgift
2.037 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Nuvarande ägare har haft en kostnad om ca 250 kr/mån för hushållsel samt hemförsäkring med bostadsrättstillägg.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA