Mäster Gudmunds väg 35, tre rum och kök

Villavåning på gräsrotsnivå

Under slutet av 2020 har vi lärt känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med visning planerad till början av 2021. Maila gärna ansvarig mäklare om du önskar ytterligare information.

Snabbfakta
Adress Mäster Gudmunds väg 35
Område Bymarken
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 76.5 kvm
Avgift 3.269 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & Wetternet
Pris 2.700.000 kr eller högstbjudande
Kontakt

Skicka
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Mäster Gudmunds väg 35
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1967
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
76.5 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.269 kr/mån inkl värme, vatten & Wetternet
Pris
2.700.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
FÖRENING
Typ
Bostadsrättsförening
Förening
Brf Tokio nr 5

Bostadsrättsföreningen Tokio nr 14 består av ett flerbostadshus med totalt åtta bostadsrättslägenheter. På husets baksida ligger en fantastisk trädgård med uteplatser som medlemmarna kan disponera fritt. I husets källare finns gemensamma ytor såsom förråd, hobbyrum, cykelförråd och tvättstuga med torkrum. Bakom huset finns sex stycken garageplatser. I området råder det fri parkering på gatorna.

De långfristiga skulderna uppgick vid årsskiftet 2018/2019 till låga 2.830.000 kronor. Föreningen har genom åren genomfört flertalet underhållsarbeten på fastigheten, vilket medfört att huset idag bedöms vara i mycket gott skick. Bland de större åtgärder som utförts kan nämnas: fönsterbyte, uppsättning av balkong- och fönstermarkiser samt installation av bergvärme. I övrigt har man även bytt ytterdörrar målat om trapphus och 2016 installerades hiss. För några år sedan köptes även en robotgräsklippare in för att underlätta trädgårdsarbetet. I nuläget finns inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. (Kontrollerat maj 2019)

Medlemmarna hjälps åt med trappstädning och trädgårdssysslor. Vad gäller trappstädningen ansvarar man främst för sitt eget plan. Trädgårdssysslorna har minskat i och med att man valt att införskaffa en robotgräsklippare, men viss skötsel kvarstår såklart - och här hjälps medlemmarna åt.

Samtliga lägenheter i huset är anslutna till Jönköpings stadsfibernät, Wetternet. Den fasta abonnemangskostnaden ingår i månadsavgiften. Lägenhetsinnehavarna är fria att välja den leverantör och mediatjänster de önskar. Läs gärna mer på wetternet.se.
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
Andel i föreningen
12.7 %
DOKUMENT
KARTA