Mäster Gudmunds väg 35, tre rum och kök

Mästerligt ljust och ypperligt ombonat

Vi har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med visning inom kort. Maila info@vastanhem.se om du önskar ytterligare information redan nu.

Snabbfakta
Adress Mäster Gudmunds väg 35
Område Bymarken
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 76.5 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns)
Avgift 3.113 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & bredband
Pris 2.500.000 kr eller högstbjudande
Kontakt

Skicka
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer
"När man kommer in här känner man lugn och ro. Det är verkligen skönt att komma hem hit."
"Här kikar solen in framåt eftermiddagen. Det är trevligt."
"Jag tycker väldigt mycket om det här området. Det är så luftigt och ljust, man känner sig aldrig instängd."
"Den öppna planlösningen gör att man får plats riktigt många här. Med iläggsskivor i bordet och lite hjärterum har vi suttit 12-14 stycken till middag."
"Jag älskar att ha så nära till gräsmattan och trädgården. Det blir nästan som att bo i eget hus."

Sovrum 2

Hemmets lite mindre sovrum är inte alls särskilt litet. Idag fungerar det finfint som gästrum/lekrum/dra-sig-tillbaka-med-en-god-bok-rum. Fönstret i norrläge ger ett skönt ljus utan att någonsin släppa in för varma solstrålar. De fina originalgarderoberna smälter fint in i väggen och på golvet ligger en nyare parkett, precis som i hemmets andra sovrum.

Badrum

Vitt och mjukt gröna toner är vilsamt för morgontrötta ögon. Med ett krispigt ljus från det frostade fönstret påminns man om att det faktiskt är en ny dag på gång därute. Och efter duschen känns det helt okej att ta sats mot vardagens bestyr. Ett trevligt badrum med lugn bas som ger utrymme för personliga stilutsvävningar i nästan vilken riktning som helst! Tvättstuga finns i källaren en trappa ner.

"Jag sitter gärna här inne och läser. Här är alltid lugnt och skönt."

Balkong

Sovrum 1

Ett stort och svalt sovrum med utsikt mot en grönskande trädgård från huvudkudden. Kan man önska sig något bättre? Här är till och med rymligt nog för en arbetshörna, utan att den känns i vägen. Garderoberna som är inbyggda längs ena väggen sväljer massor men stjäl ingen uppmärksamhet. Det är så de bästa garderoberna bör uppföra sig!

Planritning

Föreningens fastighet

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i direkt och öppen anslutning till köket. Här får både matbord och soffhörna plats. De stora fönstren mot både söder och väster släpper in ljuset på allra härligaste vis, och när luften är ljum öppnas dörren mot balkongen och trädgården gärna på vid gavel. Även när sommarsolen ligger på som hetast är det svalt och skönt här inne, det tackar vi de stadiga tegelväggarna för.

"Vi har suttit mycket i orangeriet, det är så mysigt!"

Kök

Köket är hemmets hjärta, brukar man ju säga. Och här stämmer det så bra! Ett plankgolv av finaste furu lägger grunden för hemtrevliga stunder. Trä och tegel skänker en varm atmosfär och mycket ljus från fönstren ger luft. Köksön blir en naturlig frukostplats där man gärna sitter kvar med tidningen och en kopp kaffe en bra stund in på förmiddagen. Här är också bästa platsen för matlagning och bak, gärna tillsammans med vänner och barn.

"Köksön är helt suverän. Trevlig att hänga runt, bra arbetsyta och massor med bra förvaring."

Orangeriet

"Även om det inte blir så ofta så är det härligt att kunna ta sig ett bad då och då."

Hall

Vem blir inte glad av att komma hem till den här hallen? Varma, vackra träplankor sträcker ut sig på längden och kompletteras av en praktisk klinkeryta precis innanför dörren. Till vänster gömmer sig en rejäl garderob, redo att ta emot alla ytterkläder, paraplyer och väskor. Dra igen skjutdörren och vips så är det hur städat som helst! Så, är du klar för en rundtur i resten av hemmet?

Mäklaren informerar
Till lägenheten hör det ett vindsförråd om ca åtta kvm samt ett mindre förråd om ca en kvm som är beläget i suterrängplanet.
I suterrängplanet ligger även en fin tvättstuga med två tvättmaskiner och torktumlare. I anslutning till tvättstugan ligger även ett torkrum med avfuktare, ett cykelrum samt ett hobbyrum.
Trappstädning och enklare gårdsskötsel ombesörjs av de boende enl. separat schema. En robotgräsklippare håller ordning på gräsmattan.
Föreningen har fyra garage och två parkeringsplatser. Tilldelning sker enligt separat kösystem. På Mäster Gudmunds väg är det fri parkering.
Köket helrenoverades 2006 och kommer från IKEA. De installerade vitvarorna är enl. följande; Induktionshäll 2015, ugn 2015, fläkt 2015, diskmaskin 2015, kyl/frys 2006.
Samtliga lägenheter i huset är anslutna till Jönköpings stadsfibernät, Wetternet. Den fasta abonnemangskostnaden ingår i månadsavgiften. Lägenhetsinnehavarna är fria att välja den leverantör och mediatjänster de önskar. Läs gärna mer på wetternet.se.
I trädgården finns ett underbart orangeri som kan nyttjas av de boende i huset. Vid festliga tillfällen kan man även boka denna plats.
Balkongen och utgången till trädgården och uteplatsen vetter mot söder och har således soltimmar från tidig förmiddag till dess att solen går ner i väster.
Ingår i köpet gör; de väggfasta hyllorna i köket samt spegeln med de väggfasta ljushållarna i badrummet.
Jordfelsbrytare finns i lägenheten.
Bostadsrättsföreningen står för det obligatoriska bostadsrättstillägget avseende hemförsäkring.
Föreningen har idag inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. (Kontrollerat oktober 2016)
Visa mer

Föreningens trädgård

Omgivning

BOSTAD
Adress
Mäster Gudmunds väg 35
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1967
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
76.5 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.113 kr/mån inkl värme, vatten & bredband
Pris
2.500.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad avseende hushållsel uppgår till ca 275 kronor per månad. Säljarens kostnad avseende hemförsäkring uppgår till ca 65 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Förening
Brf Tokio nr 5

Bostadsrättsföreningen Tokio nr 14 består av ett flerbostadshus med totalt nio bostadsrättslägenheter. På husets baksida ligger en fantastisk trädgård med uteplatser som medlemmarna kan disponera fritt. I husets källare finns gemensamma ytor såsom förråd, hobbyrum, cykelförråd och tvättstuga med torkrum. Bakom huset finns sex stycken garageplatser. I området råder det fri parkering på gatorna.

De långfristiga skulderna uppgick vid årsskiftet 2015/2016 till låga 1.925.000 kronor. Föreningen har genom åren genomfört flertalet underhållsarbeten på fastigheten, vilket medfört att huset idag bedöms vara i mycket gott skick. Bland de större åtgärder som utförts kan nämnas: fönsterbyte, uppsättninga av balkong- och fönster markiser samt installation av bergvärme. I övrigt har man även bytt ytterdörrar målat om trapphus och installerat hiss (2016). För några år sedan köptes även en robotgräsklippare in för att underlätta trädgårdsarbetet. I nuläget finns inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. (Kontrollerat oktober 2016)

Medlemmarna hjälps åt med trappstädning och trädgårdssysslor. Vad gäller trappstädningen ansvarar man främst för sitt eget plan. Trädgårdssysslorna har minskat i och med att man valt att införskaffa en robotgräsklippare, men viss skötsel kvarstår såklart - och här hjälps medlemmarna åt.

Samtliga lägenheter i huset är anslutna till Jönköpings stadsfibernät, Wetternet. Den fasta abonnemangskostnaden ingår i månadsavgiften. Lägenhetsinnehavarna är fria att välja den leverantör och mediatjänster de önskar. Läs gärna mer på wetternet.se.

öreningen har idag lån om mycket måttliga 3 600 000 kr och samtliga lån har fasta räntor med låga trygga räntenivåer. Föreningens belåningsgrad är ofattbart låga 244 kr/kvm bostadsyta vilket är en extremt låg nivå


Bostadsrättsföreningen Tokio nr 5 består av ett flerbostadshus med totalt åtta bostadsrättslägenheter. På husets baksida ligger en fantastisk trädgård med uteplatser och orangeri som medlemmarna kan disponera fritt. I husets suterrängplan finns gemensamma ytor såsom förråd, hobbyrum, cykelförråd och tvättstuga med torkrum. Framför huset finns fyra garageplatser och två parkeringsplatser med elstolpe. Föreningen tillämpar ett separat kösystem för tilldelning av dessa platser. I området råder det fri parkering på gatorna.

De långfristiga skulderna uppgick vid årsskiftet 2015/2016 till låga 936.000 kronor. Efter den tidpunkten har föreningen lånat ytterligare 2 miljoner kronor för att finansiera installationen av en ny hiss i huset. Föreningen har genom åren genomfört flertalet underhållsarbeten på fastigheten, vilket medfört att huset idag bedöms vara i mycket gott skick. Bland de större åtgärder som utförts kan nämnas: fönsterbyte, uppsättninga av balkong- och fönster markiser samt installation av bergvärme. I övrigt har man även bytt ytterdörrar målat om trapphus och installerat hiss (2016). För några år sedan köptes även en robotgräsklippare in för att underlätta trädgårdsarbetet. I nuläget finns inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. (Kontrollerat oktober 2016)

Medlemmarna hjälps åt med trappstädning och trädgårdssysslor. Vad gäller trappstädningen ansvarar man främst för sitt eget plan. Trädgårdssysslorna har minskat i och med att man valt att införskaffa en robotgräsklippare, men viss skötsel kvarstår såklart - och här hjälps medlemmarna åt.

Samtliga lägenheter i huset är anslutna till Jönköpings stadsfibernät, Wetternet. Den fasta abonnemangskostnaden ingår i månadsavgiften. Lägenhetsinnehavarna är fria att välja den leverantör och mediatjänster de önskar. Läs gärna mer på wetternet.se.
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
Andel i föreningen
12.699999999999998 %
Andel av årsavgift
12.699999999999998 %
Lägenhetsnummer
1003
DOKUMENT
KARTA