Lustigkullegatan 22, tre rum och kök

Rosenlunds gräddhylla

Femte våningen håller absolut vad du bara anar från marken här på Lustigkullen. Utsikten är magnifik, inte bara över Vättern, utan också upp över Stadsparken och söder ut mot Bondberget. Dessutom är balkongen "extra large", och mer som ett växthus med lite extra högt i tak. Här kan tomater och paprikor rodna i takt med soltimmarna. Inte bara lägenheten, utan hela fastigheten är påkostad, byggt av JM 2001. Vilket borgar för kvalitet.

Lustigkullen ligger precis där Liljeholmen skarvar på Rosenlundsbacken. På vintern åker barnen pulka i slänten nedanför vårdcentralen precis intill - kanske är det därför det heter Lustigkullen. De gamla fina vårdbyggnaderna har renoverats med all omsorg och charm man kan tänka sig. Hela området är väldigt öppet, luftigt och rofyllt. Lägenheten ligger som sagt på översta plan och trapphuset går i samma anda som hela området - ljust och luftigt - tack vare mycket glas, ljusa färger och materialval.

Lägenheten är samma ljusfenomen. Vardagsrummets burspråk gör att du har koll på Vätterns humörsvängningar, från spegelblankt till rytande och skummande. Balkongen hänger utanpå huskroppen med södersikte, men det fina är att den öppnar även mot öster och väster. Och det räcker inte med att du ser ut över Vättern och Liljeholmen. Du har parken, Vätterstranden och naturreservatet uppe på Rosenlundsbankarna bara fem-tio minuter bort.

Snabbfakta
Adress Lustigkullegatan 22
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 80 kvm
Vån & Hiss 5 av 5 (Hiss finns)
Avgift 4.555 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Vardagsrum

"Att börja dagen med en promenad är aldrig fel, problemet är att välja vilket håll man ska gå: till Vättern eller Rocksjön?"

Hall

Klädkammare

"Vår balkong är ju lite extra luftig eftersom vi har ett högre tak byggt i trä här på översta våningen."

Kök

Inglasad balkong

Sovrum 1

Badrum

"Det stora trädet är upplyst underifrån på kvällen vilket blir väldigt vackert när du kommer hem höst och vinter."

Sovrum 2

Huset

Föreningens innergård

"Innergården är mycket trevlig, ljus och öppen, vill man sola eller leka har du ännu större ytor bakom Landstinget."

Omgivning

Mäklaren informerar
Härlig bostad i ett otroligt lugnt och lummigt läge direkt intill grönskande omgivningar. Den som gillar ett lugnt läge, lite smartare bostad och med stor rymd kommer verkligen att gilla den här!
De nuvarande ägarna har gjort några små renoveringar sedan de flyttade in. Vid inflyttning valde de att bygga en vägg mellan vardagsrum och den tidigare matsalen. I det nya sovrummet har de kompletterat med en stor skjutdörrarsgarderob. Samtliga rum är ommålade. Badrummet har fått en uppfräschning med en ny duschvägg och kommod, de har även valt att ha en lång arbetsbänk istället för att ha en tvättpelare som det var tidigare. Bänkskivan i köket är också utbytt.
Ute på den inglasade balkongen finns det infravämre som kan vara skön att användas under kalla dagar.
I föreningen finns garagelängor där man som medlem kan hyra plats. Även parkeringsplatser utomhus finns att hyra. Hyra för garageplats är 450 kr/månad och för parkeringsplats 157 kr/månad. Både garage och parkeringsplats finns f.n. tillgängligt.
Ett stort lägenhetsförråd om ca 12 kvm finns tillgängligt uppe på vinden.
Föreningen har en mycket god ekonomi och under de senaste åren har medlemmarna haft två (!) avgiftsfria månader! Som det ser ut nu så verkar det också blir så i år igen.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Lustigkullegatan 22
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2001
Våningsplan
5 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
80 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.555 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Nuvarande ägares beräknade månadskostnad för hushållsel och försäkring: 338 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA