Lovisagatan 209, tre rum och kök

Lovisas lövade vägg

Här lever du med årstidsväxlingarna precis inpå näthinnan. Den branta skogsväggen utanför alla dina fönster har precis tagit på sin grönaste klänning. Kök, vardagsrum, sovrum och balkong har du mot väster vilket så klart innebär att du har solen på din sida hela eftermiddagen och in mot kvällen. Balkongen är en solfångare med hög verkningsgrad, och med inglasningen kan du portionera värmen precis efter behag.

Lägenheten ligger med rummen på rad, med kök och vardagsrum som det naturliga navet. Ett sovrum i varje ände gör att din tonåring kan få den integriteten de längtar efter. Och du med. Eller så tar du det lilla sovrummet själv och gör det stora till ett tv-rum, yoga, gym, eller bibliotek. Lägenheten är i bra skick genomgående med de vitala delarna uppdaterade sedan huset byggdes på 1980-talet.

Snabbfakta
Adress Lovisagatan 209
Område Tokarp
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 81.7 kvm
Vån & Hiss 3 av 7 (Hiss finns)
Avgift 4.007 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Det är en smart planerad lägenhet helt utan insyn från något håll. På 3:e våningen kommer du bra med fin utsikt, främst mot berget."

Vardagsrum

Inglasad balkong

"Balkongen är verkligen som ett extra rum på sommaren, då lever man där, äter både frukost och middag. Med inglasningen blir det ofta sena kvällar."

Kök

" Precis utanför huset hittar man stigar och små vägar upp på berget upp till vattenledningsparken och idrottsplatsen."

Sovrum 1

Badrum

"Det lilla fönstret vid badrummet stannar jag ofta och spanar ut från; det enda fönstret med morgonsol."

Sovrum 2

"Du är lika snabbt ute på E4:an eller 40:an som du är ute på landet vid Bårarp, där du har hästar och får."

Förening

"Vår ordförande är verkligen trevlig, och det är en familjär stämning i föreningen där folk bryr sig och tar sig tid att frågar hur läget är."

Huset

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2014. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
En parkeringsplats följer med lägenheten och kostar 50 kr/mån. Vill man hyra fler parkeringsplatser ställer man sig i en separat kö och en extra plats kostar 150 kr/mån. För närvarande står det 7 medlemmar i kön. Garageplatser finns men inget ledigt, det står 15 medlemmar i kön i dagsläget och dessa kostar 200 kr/mån (uppgifter från ordförande 20/5-2020).
Bredband (100/100 Mbit) via Connect och ett kanalpaket som Com Hem levererar ingår i avgiften.
2019 - byte av köksblandare, bygge av PAX-garderober samt målning i sovrum 1
2016 - laminatgolv i sovrum 1, målning i hall
2015 - byte av köksluckor
2014 - målning i sovrum 2, tapetsering i vardagsrum
Förgående ägare kaklade om köket strax innan nuvarande ägare köpte bostaden. I köket finns följande vitvaror: kyl (Husqvarna, 2009), frys (Husqvarna, 2009), ugn (Electrolux, 2003), fläkt (Futurum, 2003) samt diskmaskin (Whirlpool, 2013).
Badrummet totalrenoverades 2013 av fackman där en tvättmaskin och torktumlare installerades av märket Bosch. Vattenburen handdukstork från LVI och vattenberedare från Hansgrohe, båda från 2013.
Knappt någon insyn från närliggande grannar och bostaden badar i solljus hela dagen med fönster som vetter i tre väderstreck. På den inglasade balkongen med skogen som skön utsikt njuter man av solen från cirka 14:00 och fram till cirka 19:00 på somrarna.
Jordfelsbrytare finns installerad och till lägenheten hör ett vindsförråd om cirka 8 kvm.
I entréplan finns en gemensam tvättstuga utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Det finns ett välutrustat gym finns på Lovisagatan 117 för föreningens medlemmar där en tagg kostar 400 kr och vid återlämning återbetalas 200 kr. Även ett övernattningsrum för 100 kr/natten, snickarbod och datorrum finns att tillgå.
Såväl trappstädning som trädgårdsskötsel ombesörjs av föreningen.
Föreningen planerar ett takbyte till höst 2020/vår 2021. Därefter skall fönstren bytas. Inga planerade avgiftshöjningar idag, men det kan bli en mindre höjning längre fram (uppgifter från ordförande 20/5-2020).
I köpet ingår hatthyllan samt garderoberna men mikrovågsungen i köket ingår inte.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Lovisagatan 209
Område
Tokarp
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1980-83
Våningsplan
3 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
81.7 kvm (föreningens information)
Energideklaration
143 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.007 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV och bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarnas kostnad för hushållsel och försäkring har under den senaste 12-månadersperioden uppgått till 250 kr/mån resp. 149 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt ö.k.
KARTA