Lönnholmsgatan 11A, två rum och kök

Mellan park och strand

Detta är en snygg vattendelare, lika långt till både Rocksjön och Vättern. Stora gröna ytor precis utanför gården i Liljeholmsparken, som är vår egen ”Centralpark”, med både aktivitet och passivitet som lockar. Blotta blicken ut bland de rufsiga träden är en själslig C-vitaminkick. Att flytta till Liljeholmen är en grön revolution, du klarar dig väldigt bra i vardagen med att cykla och gå till allt du behöver.

Lägenheten ligger på tredje våningen med balkongen på latsidan om du är en kvällsmänniska. Här är solen epidemiskt sällskaplig från eftermiddagarna till hon stöter i västra höjderna. Och då är nog klockan närmare 10 på kvällen, om det står juni i kalendern. Till hösten kortas tyvärr användandet stegvis, men det får du skylla på jordaxeln. Lägenheten mycket trivsamt renoverad med ovanligt mycket rymdupplevelse tack vare rundgång mellan hall - sovrum - vardagsrum, vilket brukar vara väldigt ovanligt i tvårummare.

Snabbfakta
Adress Lönnholmsgatan 11A
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Boyta 64 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.700 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Jag kommer sakna närheten till allt som vi har i dag; till exempel att bara gå upp ovanför golfbanan i Liljeholmsparken och lägga sig i lugn och ro i gräset."

Kök

"Vi har förråd både i källaren och på vinden, men kanske att vi använder vårt vindsförråd mest eftersom vi har närmast dit från tredje våningen."

Vardagsrum

"Sol på balkongen är det från ganska exakt halv ett på eftermiddagen, till kvällen; vi sitter ofta och väntar ut sista strålarna innan de försvinner över höjden."

Balkong i väster

"Vi brukar lite skämtsamt poängtera att vi har Vätterutsikt från balkongen, men den är väl egentligen i minsta laget, för att skryta med kanske."

Sovrum

Badrum

"Det är nära till allt du ska till i stan och på A6, men det är också grönt överallt på vägen dit."

Huset

"Det är en förening som har bra ordning på ekonomin och på sitt hus, långsiktig stabilitet i första hand. Räkna med en fixardag varje vår."

Föreningens innergård

"Det blir ofta en spontan löptur runt sjöarna när vi vill komma ut snabbt och röra på oss; skönt alla tider på året."

Omgivning

Vätterstranden

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2011. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda och information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket från 2011 har följande maskinell utrustning: Induktionshäll (Whirlpool), inbyggnadsugn (Siemens), mikrovågsugn (Whirlpool), spisfläkt, diskmaskin (Bosch), kyl/frys av modell side-by-side (Samsung). Induktionshällen är från 2017 och kyl/frys från 2013. Övriga vitvaror inköpta i samband kökets färdigställande 2011.
Badrummet renoverades i samband med att föreningen genomförde ett stambyte på fastigheten 2008-2009. Här står även en tvättmaskin som kommer från Bosch.
Parkettgolvet i vardagsrummet och sovrummet slipades 2011. Samma år lades laminatgolvet in i hallen och köket. Under 2017 byttes bänkskivan i köket och belysning i form av downlights installerades i hallen. Under 2018 har vardagsrummet, sovrummet, köket och hallen målats och tapetserats om.
Till lägenheten hör ett väl tilltaget vindsförråd (cirka 8 kvm) samt ett mindre källarförråd (cirka 2 kvm).
Solen går upp och kastar sina första strålar in i sovrummet. Solen går sedan ner vid köket och vardagsrummet där den varit sedan lunchtid. På balkongen kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen.
Fastigheten är ansluten till Com Hems utbud av mediatjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
I källarplanet finns gemensam tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare och torkrum. Här finns även ett cykelförråd samt en lokal om 65 kvm som föreningen hyr ut.
För närvarande finns inga planerade förändringar av månadsavgifterna. (Kontrollerat med föreningens ordförande, 2018-09-05)
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Lönnholmsgatan 11A
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1949
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
64 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass D , 86 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.700 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 285 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA