Ljungstigen 10, fem rum och kök

Låt livet ta fart i Månsarp

Du ser skolan från tomten, kyrkan står mitt i byn och du har strax Taberg i sikte om du kliver ut på lilla återvändsgatan. När familjen växer och du börjar fundera på hus kan det i bland bli svårt att prioritera mellan vilja och verklighet. Här på Ljungstigen i Månsarp behöver du inte fundera så mycket. Det här är drömmen för barnfamiljen som vill ha ett smidigt livspussel där du har hela bilden glasklar framför dig varje dag.

Snabbfakta
Adress Ljungstigen 10
Område Månsarp
Bostadstyp 1½-plansvilla
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 124 kvm
Tomtareal 785 kvm
Byggår 1972
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Ett fantastiskt område för barnfamiljen, men fint även när man blir äldre. Det är inte bara vi som bott här sedan husen var nya."

Hall

Kök

"Restaurangen på Tabergs topp är känd för sina räkmackor, men den övriga maten är bra också. Men alltid en runda minigolf först."

Sovrum 1

Toalett i entréplan

Tvättstuga

Vardagsrum

Matsal

"Husen har inte förändrats nämnvärt, eller byggts om till det yttre, men uterum har nästan alla byggt till, men inne finns det många sätt att bygga om på."

Ovanvåning

Allrum

Sovrum 2

Badrum på ovanvåning

Trädgård

Garage

"Skolan ligger så att du ser den, och Månsarps IF har mycket aktiviteter på sin idrottsplats. Skidspår till vintern och tipspromenad på söndagarna, precis som förr."

Omgivning

Planritning

Alternativ planritning

"När barnen var små hade vi ett sovrum uppe och två nere; matsalen hängde inte i hop med vardagsrummet som nu."
"Huset ligger väldigt fint på tomten med hela den stora baksidan platt och i solen. Bra för barnen att leka på."
Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har ägt huset sedan det byggdes 1972. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
I köket finns följande maskinell utrustning: Spis med häll och ugn ( Electrolux 2002), spisfläkt (Electrolux 2013), kyl och frys (Siemens 2017), diskmaskinen (Bosch 2009). Kökets stommar är från när huset byggdes men luckorna uppdaterades under 2013.
En ny luftvärmepump från Toshiba installerades 2017. I tvättstugan finns en tvättmaskin från Samsung från 2015 och torkskåpet är äldre.
Taket renoverades 2010 av Thorens Bygg och samband med bytet renoverade man taket på garaget. En ny elstyrd garageport installerades 2015. Alla fönster i huset är utbytta 2005. 2015 passade man på att byta ut glaspartierna i uterummet.
Badrummet på ovanvåning totalrenoverades 2015 av Klaessons Rör. Kvalitetsdokument finns om så önskas.
I tvättstugan finns en tvättmaskin av märket Electrolux. Torkskåpet är från när huset byggdes 1972 medan tvättmaskinen är installerad 2018. Åldern på varmvattenberedaren är något osäker men troligen från cirka år 2000.
Vad ingår i köpet? För att underlätta gräsklippningen så lämna säljaren kvar sin Automower till nästa ägare. Även hyllorna i garaget ingår och även den "inredda verkstaden". Infravärmen i uterummet stannar kvar.
Finns indraget fiber från Wetternet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Ljungstigen 10
Område
Månsarp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
124 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 785 kvm
Energideklaration
Energiklass D , 118 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA