Lisabergsvägen 41, fem rum och kök

Snygg kloss med klass

Ett vackert hus i ett vackert landskap. Där har du den korta sammanfattningen av detta fina boende i på toppen av Hovslätts Ängar. Här har betongen nyss stelnat, färgen precis torkat. Ett arkitektritat hus där svängarna tagits ut redan på ritbordet och där nuvarande ägare adderat ett antal fina detaljer som tillval, bland annat i kök och badrum. Huset påkostat både i konstruktion och materialval. Huset är nämligen större i sutterrängplan, för att sedan trappa upp till ett magiskt fint Penthouse-plan överst med stort skjutdörrsparti ut till takterrassen.

Totalt fyra fina uteplatser, tre sovrum och två vardagsrum och två badrum. Du får nöja dig med ett kök, men det ska nog gå bra, för det är ett kök långt över standard. Lite högre i tak och fina trätak både i entréplan och en trappa upp som ger karaktär direkt. Mycket glas och två stora skjutdörrpartier som ser till att du kan bälga i dig ljus och friskluft både i sängkammaren och i vardagsrummet på toppen. Insynen mycket begränsad tack vare genomtänkta siktlinjer in och ut mot gata och grannar.

Snabbfakta
Adress Lisabergsvägen 41
Område Hovslätt
Bostadstyp Kedjehus i tre plan
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 165 + 17.5 kvm
Tomtareal 484 kvm
Byggår 2018-19
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Entré

"Jag gillar att de sociala ytorna är så tillgängliga direkt när du kommer in och hela sovrumsdelen där nere."

Vardagsrum

Kök

"Köket är gjort helt efter mina idéer; inte bara andra luckor, utan även nya stommar, färre överskåp och bänkskivor i stenkomposit."

Uteplats framsida

Matplats

Balkong

"Husen är byggda av Pålssons Bygg som anlitade den riksbekante arkitekten Anders Landström som ritar med höga ambitioner när det gäller estetik och materialval."

Badrum uppe

Allrum uppe

"Skulle man vilja är det förberett för en toalett på övervåningen, eller skulle det gå att göra ett litet sovrum där uppe."

Takterrass

Sovrum 1

"Vår trädgård blev en av de större, och när det schaktades blev den ovanligt platt på baksidan innan kullarna tar över."

Sovrum 2

Sängkammare

"Ja, det är mycket som vi har lagt till över standard, framförallt i köket och i badrummen. Till och med extra kontakter har vi lagt till i hela huset."

Uteplats

Badrum nere

"Glaspartiet i duschen där nere är en helt skräddarsydd lösning som vi har beställt från glasmästaren."

Tvättstuga

Förvaring

Trädgård

"Ängarna och kullarna är fantastiska direkt inpå huset; ibland har du kossorna inom synhåll, och till vintern saknas inte kälk- och pulkabacke."

Omgivning

Planritning

Tomtkarta

Mäklaren informerar
Ett helt nyproducerat hus, endast ca sex månader gammalt, med en ovanligt trevlig arkitektur och med utrustning långt utöver det vanliga!
Med start 2018 lät det välrenommerade Huskvarnaföretaget Pålsson Bygg uppföra dessa kedjehus med fantastiska lägen i den kuperade terrängen på Hovslätts höjder.
Huset är ritat av den väl ansedda arkitektbyrån Landström Arkitekter, som ritat flera prisbelönta byggnader.
Här är du granne med såväl naturen och utsikterna som det väletablerade omtyckta samhället med skolor, butiker och andra centrala samhällsfunktioner.
Golvvärme finns i hela nedre planet där det vattenburna systemet är ingjutet i betongplattan. Golvvärme finns även i entrén och badrummet uppe, där den är elburen.
Den minimalistiska köket Arkitekt Plus från Marbodal har monterats.
Påkostade vitvaror från Siemens består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, helintegrerad diskmaskin samt helintegrerade kyl och frys. Samtlig köksutrustning installerades 2019.
Rostfri roséskimrande exklusiv fläkt i rostfritt stål från norska Røroshetta.
I nedre plan finns en separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Maskinerna är en mycket tysta finmaskiner från Siemens, båda installerade 2019.
Huset har fyra uteplatser och begåvar därför de som bor här med utomhuslägen för sol eller skugga över alla dagens timmar!
Huset är anslutet med fiber till Wetternet. Läs mer på www.wetternet.se för aktuellt tjänsteutbud. Datanät finns draget i hela huset, nätverksuttag finna i samtliga rum.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Lisabergsvägen 41
Område
Hovslätt
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
165 + 17.5 kvm (säljarens information)
Tomt
Areal: 484 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA