Linnégatan 16A, tre rum och kök

Linnés blomsterhörna

Söder, väster, norr. Högst upp, fönster på tre håll, sol över allt och du har hela gaveln för dig själv. Det är inte långsökt att påstå att det är ett himmelrike för gröna växter, och fönstren har kvar sina minst sagt stabila fönsterbrädor sedan byggåret på 1930-talet. Ung eller gammal, det lär inte bli svårt att trivas.

Här har du en av Huskvarnas ljusaste lägenheter, i utmärkt renoverat skick med all de gamla insignierna på plats: gamla innerdörrar, gamla parketten, lite högre lister vid golvet och fina inbyggda garderober. I köket är det mesta nytt men renoverat med finkalibrerad känsla för husets ålder och själ. Badrummet är också helt nytt, med en känsla av internationellt lyxhotell.

Snabbfakta
Adress Linnégatan 16A
Område Huskvarna Tätort
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 75 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.901 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Förening

Hall

"Den långa promenaden går utmed Vättern i ena eller andra riktningen; den korta går bort till Mjölkafållan med alla blommande körsbärsträd."

Kök

Badrum

"Lägenheten har kvar det mesta av det gamla, och det är medvetna val som är gjorda vid renoveringen. Golven har vi varit väldigt måna om."

Rum

"Vi har haft matgruppen även i det lilla rummet vilket också går väldigt bra, lite beroende på hur stort bord du har."

Vardagsrum

"Balkongen en halvtrappa ner mot gården är allas och är bra både för morgonkaffe och ställa ute mat som behöver kylas av."

Sovrum

"Här är alla måna om sitt boende och omtänksamma om varandra. Här finns drivet som är så viktigt för en bostadsrättsförening."

Huset

"Det är en bra förening som sköter sitt hus långsiktigt, ekonomin på samma sätt. Jag har själv varit med i styrelsen."

Innergård

"Gårdarna mellan husen är så luftiga, och soliga nästan hela dagen. Sittmöbler finns, eller så brer du ut filten på gräset."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2014. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Badrummet totalrenoverades under 2012 av Badhuset. Skön elburen golvvärme finns installerad. Kvalitetsdokumentet för renoveringen finns bifogat.
Under 2014 målade nuvarande ägare om samtliga väggar och tak.
Köket totalrenoverades under 2017 av Fredrik Andersson på Profilkök AB och har följande maskinell utrustning: inbyggd kyl/frys (IKEA), integrerad diskmaskin (IKEA), spisfläkt (IKEA), induktionshäll (IKEA), ugn (IKEA) och mikrovågsung (Zanussi). Samtliga vitvaror förutom mikrovågsugnen köptes in 2017. Inköpsåret på mikrovågsugnen är osäker. Kvittot för arbetet finns bifogat.
I vardagsrummet njuter man av solen från förmiddag till tidig kväll. I köket njuter man av de sista soltimmarna från sent på eftermiddagen tills att den går ner.
Jordfelsbrytare finns installerad.
Till lägenhet hör två källarförråd och ett vindsförråd.
I källaren finns en gemensam tvättstuga, cykelförråd och hobbyrum.
Com Hem står som leverantör avseende mediatjänster till föreningen. I avgiften ingår ett grundutbud av TV-kanaler samt bredband (100/10 Mbit).
Föreningen har inte planerat att göra några större reparationer (kontrollerat med ordförande 2019-08-23).
Visa mer
BOSTAD
Adress
Linnégatan 16A
Område
Huskvarna Tätort
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1937
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
75 kvm (föreningens information)
Energideklaration
115 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.901 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV och bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Nuvarande ägare har inte bott i bostaden permanent utan bott under vissa dagar i veckan (veckopendling). De har haft följande driftkostnader: hushållsel på cirka 125 kr/mån och hemförsäkring på cirka 108 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA