Linnégatan 14C, två rum och kök

Goaste chokladpralinen

I bland handlar renovering om att göra så lite som möjligt. Men att göra det helt rätt. Denna Huskvarna-tvåa har alla rätt du kan önska. De gamla detaljerna sitter precis där de ska, och är omhändertagna med varsam hand. Fina dörrar, vackra foder både här och där, uppe och nere och framför allt ett gammalt chokladbrunt parkettgolv i zick-zack-mönster som tar fart så fort du stegar in i hallen, och fortsätter i både sov- som vardagsrum. Finslipat på senare tid, och oljat med dunkelt pigment för en perfekt inbonad patina.

Kök och badrum har inte så mycket kvar av den gamla charmen, och det brukar vara rätt skönt att slippa. För det var inte bättre förr på just den punkten. Köket är bestyckat med en råsnygg bänkskiva i slät fin betong, gjuten i källaren av nuvarande ägare själv. Det som möjligen var bra förr i kök är ett skafferi på norrsidan av huset. Och se där, det gamla platssnickrade skåpet står där det ska, med egen ventilation som håller riktigt smör i perfekt bredbart skick nästan året runt.

Snabbfakta
Adress Linnégatan 14C
Område Huskvarna Tätort
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 65 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.633 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Kök

"Jag har gjutit den vinklade diskbänken själv i källaren, men jag har inte burit upp den själv kan jag garantera."

Vardagsrum

"Att hitta en stor tvåa som är mer praktisk och luftig än den här, blir svårt. Här är det lätt att få vardagen att funka även för två och kanske en liten på väg."

Sovrum

Hall

Badrum

"Det är väldigt frestande att ha stans överlägset bästa burgare två hundra meter bort på Brooklyn Burger. Biblos fredagspizza går inte av för hackor heller."

Balkong

Föreningens gård

"Huskvarna är alltid lugnt och tyst, men det tar inte många minuter med bussen till Jönköping, om du vill ha med hålligång."

Föreningens fastighet

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Otroligt välrenoverad lägenhet med fantasiskt skick, rymd och ljus! En av Huskvarnas absolut trevligaste 2:or! Jämför gärna!
Den nuvarande ägaren, som köpte lägenheten i ett slitet orginalskick, har låtit totalrenovera lägenheten där alla ytor och installationer är fullständigt genomgångna. De flesta stora arbetena utfördes under 2013 och nedan nämns i stora drag vad som gjorts.
Köket totalrenoverat med inredning och merparten av vitvarorna från IKEA. Bänkskivor gjutna i betong behandlade med oljevax. Kyl/frys från Samsung har inbyggd ismaskin samt friskt kallvatten.
Badrum förstorat där den tidigare intilliggande garderobens yta har tagits i anspråk. Vattenburen golvvärme och skön takdusch!
Samtlig el i lägenheten är utbytt och kompletterad med bl a nya uttag och nytt elskåp inbyggt i vägg.
De flesta av lägenhetens väggar är renoverade med nya gipsytor som sedan målats. Träpanel på sovrumsvägg och i kök.
Samtliga golv slipade och ekparketter behandlade med pigmenterat oljevax. Köksgolv målat.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Linnégatan 14C
Område
Huskvarna Tätort
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1936
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
65 kvm (föreningens information)
Energideklaration
119 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.633 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel samt hem- och bostadsrättsförsäkring har varit ca 375 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Säljarens önskemål 1 nov
KARTA