Lillgatan 44A, två rum och kök

40-talist - javisst!

Den här föreningen har sett om sitt hus, eller sina två hus rättare sagt. Nya täta och energisnåla fönster är monterade, nya balkonger med möblerbart svängrum likaså. Och teglet gör fasaden i princip underhållsfri för eviga tider. Lägenheten är också fint uppdaterad de senaste åren, med badrummet nu senast - där du har fina betongklinker på golvet som väntar.

Lillgatan är precis så liten som namnet indikerar, men stora möjligheter väntar på nära håll; du hittar nämligen naturreservat både runt Rocksjön och om du knatar upp på Rosenlundsbankarna. Springa, promenera eller rasta hunden går bra vilket som. Sen bor du i ett skönt ”mellanrum” precis mitt emellan Liljeholmsparken och Vätterstranden, med lite olika aktiviteter som väntar.

Snabbfakta
Adress Lillgatan 44A
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 54 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3.764 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV, bredband (100 Mbit) & IP-telefoni
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Mellan sovrummet och hallen skulle man nog kunna göra en betydligt bättre förvaringslösning, men de gamla skåpen är rätt charmiga."

Kök

"Dubbla förråd ingår till lägenheten och skulle du behöva mer så går det att hyra extra."

Matplats

"Det är lugna kvarter och trafiken här på Lillgatan är inte speciellt intensiv; dessutom lika nära till Vätterstranden som Liljeholmsparken."

Vardagsrum

Balkong

"Balkongen är inte så dum, med både bredd och längd så att du verkligen kan använda den. Solen tittar in strax efter lunch."

Sovrum

Badrum

"Det finns två tvättstugor, en i varje hus som ingår i föreningen. Snickarrum och uthyrningsrum finns också."

Föreningen

Huset

"Parkeringen är sällan ett problem, men numera kostar det lite varje månad att stå på gatan med så kallad boendeparkering."

Omgivningarna

"Under de här åren har det blivit många promenader med hunden upp på Rosenlundsbankarna, ett naturreservat mitt i sta’n är inte så dumt."

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2014. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
När lägenheten färdigställdes 1941 disponerades den länge som tre rum och kök. Idag har ett av sovrummen blivit del av köket och fungerar som en extra generös matplats. Lägenheten är fortfarande registrerad som en trea i föreningens register.
Kökets maskinella utrustning består av följande; inbyggd ugn, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Vitvarorna är genomgående från 2005 förutom den kombinerade kylen/frysen som sattes in 2010.
Badrummet renoverades 2018 och arbetet utfördes av Lofthammars Bygg AB. Vattenburen golvvärme finns installerad. Samtliga kvitton finns.
Solens första strålar träffar köket från tidig morgon och håller sig kvar fram till lunch. På balkongen njuter man av solen från tidig eftermiddag till sen kväll.
Telia står som föreningens leverantör av mediatjänster. Fiber finns indraget.
Till lägenheten följer det två förråd. Ett förråd är beläget på vinden och mäter cirka tio kvadratmeter och ett förråd om cirka tre kvadratmeter ligger i källaren. Önskas ytterligare förvaringsutrymme kan fler förråd hyras av bostadsrättsföreningen.
I källaren ligger en stor tvättstuga med två tvättmaskiner, två torktumlare och mangel. I torkrummet intill finns även ett torkskåp. Tvättiderna sträcker sig från klockan 07 till klockan 22 på kvällen. I huset bredvid finns en mindre tvättstuga som även den är tillgänglig för föreningens medlemmar. I denna tvättstuga gäller samma tvättid (07-22) men kortare tvättpass. Här finns en styck tvättmaskin och en torktumlare. I källaren finns även rum för cykelförvaring.
I området finns gott om parkeringsmöjligheter i den direkta närheten till bostaden och som boende här har man rätt till boendeparkering i området Liljeholmen via Jönköpings kommun. Månadskostnaden uppgår till 500 kr.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Lillgatan 44A
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1942
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
54 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass E , 113 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.764 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband (100 Mbit) och IP-telefoni
Specifikation Drift
Nuvarande ägare (2 personer) har haft följande driftkostnader: hushållsel på cirka 330 kr/mån och hemförsäkring på cirka 100 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA