Lillgatan 44A, tre rum och kök

Lillgammal klassiker

Välkommen till denna stora lilla lägenhet på lugna gatan. Här har du lika nära till stranden som till parken, och möjligheten att skapa ett alldeles eget litet grönområde på balkongen. Trägolvet är genomgående i alla rum och ger en naturlig mjukhet till både fötter och öga.

De femtiofyra kvadratmetrarna känns oväntat rymliga, och om du vill och behöver så kan du låta matrummet bli ytterligare ett sovrum om familjens sammansättning talar för det. Eller ett eget rum till gäster, eller en inneboende studiekamrat? Ja, här finns alla möjligheter. Solen letar sig in i köket till frukost, från lunch till sen kvällsmat är den på balkongen. Gör den sällskap, vettja!

Snabbfakta
Adress Lillgatan 44A
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 54 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3.828 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV, bredband (100 Mbit) & IP-telefoni
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Jag har verkligen trivts här. Det kändes direkt som ett hem."

Vardagsrum

Balkong

Kök

"Bussarna går precis runt hörnet – ettan tar man från Östra Storgatan och tvåans hållplats ligger intill Liljeholmsparken. Det är himla smidigt, faktiskt."

Matrum

Sovrum

"Det är lite extra högt i tak, det ger extra rymd tycker jag."

Badrum

Förening

"Mataffären ett par kvarter bort har verkligen utvecklats! Det är smidigt att den är så nära. Det finns parkering att hyra i samma hus om man vill också."

Huset

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2016. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Under hösten kommer bottenstammarna (de horisontella) att bytas. I samband med stambytet kommer tvättstuga och källargolv att fräschas upp. Bytet att bottenstammarna kommer inte att påverka månadsavgiften vilket göra att man ser positivt på den framtida ekonomiska utvecklingen. Kontrollerat med ordföranden 10/8-20.
År 2014 totalrenoverades köket, och det köptes in på Epoq. Kökets maskinella utrustning består av följande; ugn (Electrolux), induktionshäll (Witt), spisfläkt (Electrolux), integrerad diskmaskin (Bosch) och kyl/frys (Samsung). Vitvarorna är genomgående från 2005 förutom den kombinerade kylen/frysen som sattes in 2010.
Friskluftsdon (intag) i sovrum och ventil för vattenavstängning i badrum installerades under 2019.
Solens första strålar träffar köket från tidig morgon och håller sig kvar fram till lunch. På balkongen njuter man av solen från tidig eftermiddag till sen kväll.
Telia står som föreningens leverantör av mediatjänster. Fiber finns indraget.
Till lägenheten följer två förråd. Vindsförrådet mäter cirka sjutton kvm och källarförrådet cirka fyra kvm. Önskas ytterligare förvaringsutrymme kan fler förråd hyras av bostadsrättsföreningen.
I källaren finns en stor tvättstuga med två tvättmaskiner, två torktumlare och mangel. I torkrummet intill finns även ett torkskåp. Tvättiderna sträcker sig från klockan 07 till klockan 22 på kvällen. I huset bredvid finns en mindre tvättstuga som även den är tillgänglig för föreningens medlemmar. I denna tvättstuga gäller samma tvättid (07-22) men kortare tvättpass. Här finns en styck tvättmaskin och en torktumlare. I källaren finns även rum för cykelförvaring.
I området finns gott om parkeringsmöjligheter i den direkta närheten till bostaden och som boende här har man rätt till boendeparkering i området Liljeholmen via Jönköpings kommun.
Till lägenheten hör garderoberna i hall och sovrum.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Lillgatan 44A
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1941
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
54 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass E , 117 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.828 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV, bredband (100 Mbit) och IP-telefoni
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Nuvarande ägare har haft följande driftkostnader: Hemförsäkring på cirka 177 kr/mån och hushållsel på cirka 170 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Snarast eller enligt ö.k.
KARTA