Lasarettsgatan 7, två rum och kök

Lugnaste lyan vid parken

För er som är "55+" kan vi nu presentera en lugn och trivsam vrå med den levande staden precis utanför. Mitt i livet, mitt i city. För den som vill njuta stillsamt på en vindskyddad balkong mot innergården och veta att det aldrig är längre än några minuters promenad till folkliv och nybakta bullar på café. För den är den här lyan helt enkelt perfekt! Praktisk i storleken är hon, med kök och vardagsrum i öppen gemenskap och sovrummet lite vid sidan av. Ett utmärkt bjuda-hem-folk-hem med plats för både finsittning vid bord och lite mer avslappnat umgänge i soffa och fåtölj. Och vackra, varma dagar bjuds kaffet med fördel på balkongen. De lite mer privata delarna - både badrum och klädkammare - är av generös karaktär med gott om plats för såväl tvagning som hatt och kravatt. (I var sitt rum naturligtvis.) Välkommen!

Snabbfakta
Adress Lasarettsgatan 7
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 64.5 kvm
Vån & Hiss 4 av 5 (Hiss finns)
Avgift 4.047 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall & Klädkammare

Vardagsrum

Balkong

Kök & Matplats

Sovrum

Badrum

Föreningen

Föreningens gård

Omgivning

Mäklaren informerar
Observera att Brf Harpunen är en så kallad "55+"-förening där minst en i hushållet måste vara 55 år fyllda vid tidpunkten för köp.
Till lägenheten hör ett lägenhetsförråd som är beläget en trappa upp i huset. Storleken uppgår här till cirka fem kvadratmeter. Cykelförråd hittar ni i entréplanet.
I månadsavgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler, telefon- samt bredbandsabonnemang. Tjänsterna levereras av Telia.
Under innergården finns ett varmgarage med ett 40-tal platser att hyra. Tilldelning av dessa platser sker enligt ett separat kösystem. Föreningen har även ett 20-tal garageplatser att tillgå hos grannföreningen, Brf Kämpen. Även där sker tilldelning enligt kösystem.
I föreningen finns tre övernattningsrum med vardera två till fyra bäddar att hyra för den som tillfälligt behöver utöka antalet sängplatser. I huset finns även stora gemensamhetsytor i form av samlingslokaler, vävstuga, bastu och gym. Mitt på innergården finns ett stort renoverat gårdshus som fungerar som en perfekt samlingslokal vid större sammankomster.
Föreningen har under året sänkt medlemmarnas månadsavgifter med 10%.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Lasarettsgatan 7
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1988
Våningsplan
4 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
64.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
110 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.047 kr/mån inkl värme, vatten, tv och bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad avseende hushållsel uppskattas till cirka 170 kronor per månad.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA