Lasarettsgatan 1C, tre rum och kök

Det goda livet mitt i smeten

Bor du mitt i stan, mitt i smeten, är det lätt att smita hem, precis när du vill. Vara dig själv närmast, om så bara för en kort stund. Och den här lägenheten ligger dessutom lite lagom avsides med behörig integritet till både grannarna i huset och dem över gatan. Här har du Högskolans kontor på andra sidan gränden, och där är det släckt och stängt efter kontorstid. Sommarsolen tittar dock in tidigt på morgonen, innan kontorstid och den inglasade balkongen konserverar värmen bra även för en sen middag. Lasarettsgatan – sjukt centralt.

Lägenheten är bra planerad med det stora vardagsrummet mitt i lägenheten. Både soffa och matsalsstolar får plats om du vill. Två sovrum, renoverat kök och lite balkongmöjlighet även mot gården, eftersom du har en svalgång utanför ditt köksfönster. Den inglasade balkongen kan vara både extra matsal och hänghörna ett antal månader om året. Kanske ett svalt sovrum för den som vill sova i friska luften om vintern. Allt möjligt är möjligt här mitt i stan.

Snabbfakta
Adress Lasarettsgatan 1C
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 80 kvm
Vån & Hiss 4 av 6 (Hiss finns)
Avgift 4.646 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, TV & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"Vi har trivts superbra med både läget och lägenheten. Nära jobb och pendling med tåg."

Kök

Vardagsrum

"Det är skönt att komma ifrån trafiken, här bor man lite högre upp och tillräckligt långt in i gränden för att inte störas."

Inglasad balkong

Sovrum 1

"Högskolan är en bra granne, för där är det släckt och stängt oftast efter kontorstid, så ingen insyn från det hållet att tala om."

Sovrum 2

"Vi har haft många av våra vänner på nära gångavstånd här i stan, det kommer vi också att sakna när vi flyttar ut lite från city."

Badrum

Föreningens fastighet

"Jag har varit aktiv i styrelsen och det är en mycket välskött förening som har fonderat pengar långsiktigt för framtida investeringar."

Föreningen

"Det som närmast kommer på underhållssidan är renovering av tak samt fasad, och det finns det pengar avsatt för."

Föreningens innergård

"Vi brukar skoja och säga att innergården känns som ett hotell vid medelhavet på sommaren; då lever verkligen gården upp."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2016. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket som renoverades av föregående ägare under 2015 kommer från IKEA. Här finns följande maskinell utrustning: induktionshäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn samt kyl och frys. Spisfläkten är av märket Franke, övriga vitvaror kommer från IKEA. Samtliga vitvaror installerades i samband med kökets färdigställande 2015.
I badrummet finns en tvättmaskin av välkända märket Bosch. Denna installerades 2013.
Nuvarande ägare har under 2017 limmat upp panel i badrummet. 2018 har sedan badrumsinredning bytts ut. Samma år sattes fondväggen i köket och nytt golv lades på balkongen.
Lägenheten är utrustad med jordfelsbrytare.
Till lägenheten hör två förråd. Ett av dem hittar du i källaren på plan -1 och det andra på sjätte våningen, vilket du når med hjälp av hissen. Källarförrådet mäter 5 kvadratmeter och vindsförrådet 3,3 kvadratmeter.
Föreningens fastighet är utrustad med fiberanslutning via Telia. I månadsavgiften ingår ett väl tilltaget utbud av tv-kanaler. Dessutom ingår bredband i månadsavgiften (100 Mbit/sek).
Föreningen har 191 garageplatser som är belägna i källarplanet på plan -1 och -2. Dessa tilldelas via ett kösystem. Är du intresserad av en plats, kontakta Riksbyggen på 036-108420.
För närvarande finns inga planerade ändringar av månadsavgifterna. (Kontrollerat med föreningens styrelse i oktober 2019)
Såväl trädgårdsskötsel som trappstädning ombesörjs av föreningen.
När nuvarande ägarna flyttar lämnar de kvar garderoberna i sovrummen samt gardinerna på balkongen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Lasarettsgatan 1C
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1992
Våningsplan
4 av 6 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
80 kvm (föreningens information)
Energideklaration
143 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.646 kr/mån inkl värme, vatten, TV & bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarnas kostnader för hushållsel uppgår till cirka 100 kr/mån och kostnad för försäkring till cirka 140 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA