Lärlingsgatan 4A, två rum och kök

Den välslipade lärlingen

Välkommen till mysigaste sidan av stan! Till kvarteren som erbjuder allt mellan frukostyoghurt och kvällspizza inom armlängds avstånd. Där du kan köpa färska frallor i morgonrocken och slappa på en filt i parken tills solen går ner.

Just här, på en av de lugna små tvärgatorna, hittar du ditt nya hem. En lagom stor tvåa i sina bästa år. Med ståtlig takhöjd och nyfint, drömmigt kök. Vackra golv i både tjusig fiskbensparkett och hemtrevliga grantiljor, och väl omskötta ytskikt överallt. Ett perfekt hem att bjuda hem vänner på middag i, eller njuta ensam under långa, lata söndagar. Dagen blir vad du gör den till. Du väljer, och lägenheten ställer garanterat alltid upp med sin hemtrevliga attityd och mjuka bemötande. Väl mött på Lärlingsgatan!

Snabbfakta
Adress Lärlingsgatan 4A
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 60 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.115 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Golvet i hallen är det senaste vi har fixat. Slipat och vitlaserat, snyggt va?"

Kök

Sovrum

Vardagsrum

Balkong

Torpa är helt enkelt perfekt för den som vill ha nära till allt, men inte vill tumma på charmen.

Badrum

Klädkammare

Torpa

"En av de stora fördelarna här är absolut den låga avgiften."

Föreningens fastighet

Bastu

Planritning

Mäklaren informerar
En mycket trevlig tvåa på Torpa med ett kanonläge i populära Brf Lärjungen. Tidigare ägare utförde en genomgripande renovering av lägenheten mellan 2012-2017. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och åtgärder som gjorts sedan dess:
Fullutrustad lägenhet med allt man behöver. Ett stilrent kök från IKEA med liggande kakel som bryts av snyggt mot den gråa nyansen på luckorna. Vitvarorna är från Ikea Whirlpool och byttes ut i samband med renoveringen 2016.
Renoverade väggar som har vitmålats under de senaste åren. Golven är omslipade och delvis av dem är vitpigmenterade. Klädkammaren har fått ett lyft med färg och ny heltäckningsmatta. Allt är genomgånget!
Till lägenheten följer två förråd; ett vindsförråd om cirka 10 kvm samt ett förråd i källaren om cirka 2 kvm.
Vad ingår i försäljningen? Jo, säljaren kan tänka sig att lämna klädstången i hallen.
I månadsavgiften som betalas till föreningen ingår värme, vatten och tv. Fastigheten är anslutna till Com Hem där ett grundutbud ingår.
Solen går upp och kastar sina första strålar in i köksfönster och sovrummet. Solen går sedan ner vid vardagsrum där den varit sedan strax efter lunchtid. På balkongen kan du njuta av solen mellan cirka 14.00-19.00.
Kring huset finns idag 19 parkeringsplatser som medlemmarna kan hyra. Tilldelningen sker genom föreningens kösystem där det idag står en person i kö. Kostnaden för en parkeringsplats uppgår till 120-150 kronor per månad beroende på om man vill ha elstolpe eller inte.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Lärlingsgatan 4A
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1945
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
60 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.115 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till ca 400 kr per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA