Lantmätargränd 3, ett rum och kök

Bland kullersten och bullbaksdoft

Uttrycket ”en egen lya i stan” fick just en ny mening. Den här godbiten till krypin ligger nämligen så mitt i smeten att du har gågatan prick utanför dörren och hela shoppingstråket runt hörnet. Du bor rakt ovanför ett av stans finaste fik (har du inte smakat bullarna än så gör´t!) och kan bjuda hem hela kompisgänget utan trängsel. Den öppna planlösningen och den väl tilltagna takhöjden gör att känslan bli stor, samtidigt som mysfaktorn är på topp med liten sovalkov och fransk balkong. Ett praktiskt kök och ett rymligt badrum har du också, med egen tvättmaskin och torktumlare, allt fräscht och nästan-nytt. Och så sommarens lilla ess i rockärmen, husets solterrass på taket. Inte för att det tar mer än några minuter till Vätterstranden, men visst kan det vara mysigt att slappa i solen hemmavid också ibland? Summa summarum, välkommen hem till ett modernt litet bo i ett av stans innersta kvarter.

Snabbfakta
Adress Lantmätargränd 3
Område Jönköping City
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 42 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3.233 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Rum

”Det är trevligt att man kan stå i köket och laga mat, och samtidigt snacka med en vän som sitter i soffan.”

Kök

Här krävs minsta möjliga restid när man vill ta en fika eller göra ett ärende.

Badrum

Klädkammare

Huset

”Det är fräscht och mysigt. Och att det är så nära till alla trevliga ställen i stan, det är ju bara bäst.”

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
En modern och luftig 1:a mitt i city med närhet till det mesta! Föreningen byggdes så sent som 2011, och lägenhetens fina skick gör att man fortfarande har en hel del ny-känsla här.
Den öppna sällskapsdelen består av vardagsrum-, kök- och matplatsdel och har en fin rymd tack vare de stora fönsterpartierna och den öppna planeringen mot sovdelen.
Köksinteriören kommer från välkända HTH och huvudparten av vitvarorna kommer från Bosch. Spisfläkten kommer från Siemens och installerades i samband med övriga vitvaror 2011.
Tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet kommer även de från Bosch och installerades 2017. I badrummet finns elektrisk golvvärme samt vattenburen handdukstork som även kan värmas med el.
Huset är anslutet till Com Hems utbud av mediatjänster. I månadsavgiften ingår ett sk. "Silverpaket" samt en bredbandsuppkoppling med en hastighet om 100/10 mbit/s. Mer information om specifikt utbud finns på www.comhem.se
Innergården med den gemensamma gårds-terrassen är en behållning i sig. En plats att umgås på, grilla, sola och bara ha det gott. Mitt i stan men ändå väldigt lugnt och skönt.
Det finns heller inga planerade renoveringar av föreningens fastighet i närtid. (Kontrollerat med föreningens ordförande den 26/11-19)
Lägenheten är tillgänglig för snabbt tillträde om så önskas av blivande köpare.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Lantmätargränd 3
Område
Jönköping City
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2011
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
42 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.233 kr/mån inkl värme, vatten, tv & bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarnas kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till ca 350 kronor per månad.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA