Lantmätargränd 3, tre rum och kök

Atmosfäriskt bland takåsar

Femte våningen innebär ett ljust höghöjdsläger väl skyddat mot stadspulsen precis runt hörnet nere på Storgatan. Två sovrum att välja på, antingen med morgon- eller kvällssol, beroende på vilket du nu föredrar. Lägenheten har fönster i tre väderstreck med öppet flöde mellan vardagsrum och köket med balkongen i dess förlängning. Fri utsikt åt söder och öster och allt där emellan. Kristinekyrkan blir din nya köksklocka, och du kan lätt se om det är snö och öppet i Järabacken.

Många fina detaljer skvallrar om att detta är och var ett lyxbygge. Glasöverstycken i alla dörrposter ger en fin rumskänsla, och dörrarna i sig är ovanligt massiva varianter och klädkammaren har en frostad glasdörr som släpper in ljuset hela vägen in mot hallen mellan kök och vardagsrum. Badrummet också snyggt bestyckat med ett kilformat bubbelbadkar, plus en dusch med ovanligt fint svängrum.

Snabbfakta
Adress Lantmätargränd 3
Område Jönköping City
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 89 kvm
Vån & Hiss 5 av 6 (Hiss finns)
Avgift 5.481 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Vi har fönster i tre väderstreck, inga grannar på något håll och bor i jämnhöjd med Kristinekyrkans klocktorn."

Vardagsrum

"Så här högt upp blir det otroligt tyst. Mer bortkopplad från stan är svårt att komma, och ändå bo mitt i smeten."

Kök

"Inglasningen fanns inte från början på balkongen när vi flyttade in, den har vi valt till i efterhand."

Balkong

"Att ha balkongen i anslutning till köket var ett krav vi själva hade när vi tittade på lägenheter, det blir lite mer praktiskt så."

Sovrum 1

Klädkammare

"Förvaringen räcker mer än väl för våra behov, och även med fler än två i hushållet räcker det nog alldeles utmärkt."

Sovrum 2

"Föreningen har faktiskt ett prisvärt avtal med Vox Hotel om du har övernattande gäster."

Badrum & Tvätt

Förening

"Nya restaurangen Stuk blev ett fint tillskott nere på gatan, med både god mat och nybakat bröd. Löjroms-pizzan är inte så dum."

Omgivning

Mäklaren informerar
Föreningens gemensamma varmgarage nås från gatuplanet via en bilhiss som är belägen i den del av huset som vetter mot Ankargatan. En plats här kostar fn. 714 kronor per månad och tilldelningen sker genom föreningens separata kösystem. Önskas en garageplats är chansen stor att det finns en ledig plats att tillgå vid inflyttning. (Detta kontrollerat med ansvarig i förening 10/1-18.)
Intill garaget finns även ett varmt förråd som tillhör lägenheten. Storleken här uppskattas av säljarna till cirka sex kvadratmeter.
Huset är anslutet till Com Hems utbud av mediatjänster. I månadsavgiften ingår ett sk. "Silverpaket" samt en bredbandsuppkoppling med en hastighet om 100/10 mbit/s. Mer information om specifikt utbud finns på www.comhem.se
Föreningen har idag inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. Det finns heller inga planerade renoveringar av föreningens fastighet i närtid. (Kontrollerat med föreningens ordförande den 9/1-18)
Lägenheten med dess gavelläge på femte våningen gör att man kan följa solens bana från uppgången i öster till dess att den försvinner ned i väster. På balkongen når strålarna in mellan ungefär klockan 10-16 på dagarna.
Köksinteriören kommer från välkända HTH och huvudparten av vitvarorna kommer från Bosch. Spisfläkten kommer från Siemens och installerades i samband med övriga vitvaror 2011.
Tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet kommer även de från Bosch och installerades i samband med husets färdigställande 2011. I badrummet finns elektrisk golvvärme samt vattenburen handdukstork som även kan värmas med el.
2015 glasades balkongen in av nuvarande ägare.
Jordfelsbrytare finns installerad i elcentralen.
Cykelrum finns i husets gatuplan.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Lantmätargränd 3
Område
Jönköping City
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2011
Våningsplan
5 av 6 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
89 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.481 kr/mån inkl värme, vatten, tv & bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för hushållsel uppgår till ca 350 kronor per månad. Säljarnas kostnad för hemförsäkring uppgår till ca 120 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA