Lantmätargränd 3, två rum och kök

Nakna bjälkars behag

Detta är så långt bort du kan komma från fyrkantigt betongboende. Här tar takhöjden sats högt över svensk byggnorm, och snedtak lite hit och dit är alltid en charmfaktor att räkna med när gäller kubikmetrarna. De nakna takbjälkarna visar upp sig ocensurerat och påminner om tider då hus inte var standardiserade modulbyggen, utan personligt inställsamma. En gång i tiden stod huset värd för en biograf. Mitt i centrum redan då, och fortfarande närkontakt till allt du har lust med. Och en hel del som du bara inte tänkt på än.

De gamla bjälkarna till trots, så är allting övrigt nytt och modernt. Du behöver inte avstå något för den gamla känslan. Här bor du med två franska balkonger och egen utgång till takterrassen. Insynen är nära nog noll, men utsikten maximal mot stjärnhimlen från både sov- och badrum. Att denna rofyllda tak-tvåa är både landningsplats och laddstation kan du inte ens ana nere från Storgatan. Men du är alltid redo för äventyret som väntar runt hörnet. Utelivet kan både innebära nattklubbsbesök och fågelskådning i Rocksjöns naturreservat.

Snabbfakta
Adress Lantmätargränd 3
Område Jönköping City
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 56 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns)
Avgift 3.982 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv, bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"På STUK i lokalen mot gatan har du stans absolut bästa pizza, som inte kan jämföras med något annat."

Kök

"Blandningen mellan nytt och gammalt kan inte bli bättre. Med takhöjden är det lätt att gilla läget."

Vardagsrum

"Vi har lite som vårt eget villakvarter här uppe på taket, särskilt en sån här sommar när alla sitter ute."

Sovrum

Badrum & Tvätt

"Jag vet inte hur det skulle kunna bli smidigare här mitt i stan; du tar bilhissen upp i garaget, sen har du och matkassarna bara 30 meter till köket."

Gården och huset

"Jag har aldrig bott i en lägenhet som är så tyst, lugn och hemlig. Och trots att du bor precis mitt i stan."

Omgivningarna

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2016. Nedan följer en kortare sammanfattning på den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp
Samtlig maskinell utrustning i både kök och badrum kommer från Bosch och installerades samma år som husets färdigställande, 2011.
I badrummet finns elburen golvvärme.
Takfönstren kommer från välkända Velux och har solcellsdrivna mörkläggningsgardiner. Mörkläggningen styrs enkelt med en trådlös fjärrkontroll som följer lägenheten.
Föreningen har inga planer på att förändra månadsavgiften (uppgift enligt ordförande 2018-08-09).
Föreningens gemensamma varmgarage nås från gatuplanet via en bilhiss som är belägen i den del av huset som vetter mot Ankargatan. En plats här kostar cirka 700 kronor per månad och tilldelningen sker genom föreningens separata kösystem. För närvarande står ingen i kö (uppgift enligt ordförande 2018-08-09).
Intill garaget finns även ett varmt lägenhetsförråd som tillhör lägenheten. Storleken på detta förråd uppskattas till cirka sex kvadratmeter.
Cykelrum finns i husets gatuplan.
Huset är anslutet till Com Hems utbud av mediatjänster. I månadsavgiften ingår ett grundutbud av tv-kanaler samt en bredbandsuppkoppling med en hastighet om 100/10 mbit/s.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Lantmätargränd 3
Område
Jönköping City
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2011
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
56 kvm (säljarens information)
Månadsavgift
3.982 kr/mån inkl värme, vatten, tv, bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad avseende hushållsel uppgår till ca 483 kr per månad. Säljarens kostnad avseende hemförsäkring uppgår till ca 259 kr per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA