Lantmätargränd 1, två rum och kök

Mitt i smeten-stuk

Här har du Kristinekyrkan som köksklocka och en hörnbalkong som snappar upp massivt ljus från både öster och söder, men även små strimmor från väster och norr, tack vare att balkongen kragar ut över övriga fasaden en liten bit. Inglasningen förlänger säsongen och höjer tillväxtfaktorn för allt som odlas. Förra ägaren skördade över 150 tomater här förra året och en hel del annat rött och grönt.

Lantmätargränd 1 är ett fint kvalitetsbygge både till det inre och det yttre. Fin fasad, fina trapphus och fina materialval överallt. Tredje våningen gör att du kommer upp från gatunivå och får solens synpunkter från tidig morgon i köket och på balkongen mot kvällningen. Men riktig kvällssol hittar du nere på strandpromenaden. Och det är väl gott nog.

Snabbfakta
Adress Lantmätargränd 1
Område Jönköping City
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 73 kvm
Vån & Hiss 3 av 5 (Hiss finns)
Avgift 3.090 kr/mån
Inkluderar Värme, tv-kanaler, 10/10 Mbit fiber, ex. vatten
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer
"Garageplatsen tar nästa ägare över, vi är faktiskt den enda 2:an i föreningen som har en!"

Entréhall

Vardagsrum - Matplats

"Förra sommaren odlade vi enormt mycket på balkongen, och plockade säkert minst 100 tomater."

Köket

Balkongen

"Lilla kvartersrestaurangen Stuk bakar underbart bröd, som blir underbart frukostmaterial alla dagar i veckan, utom söndag."

Badrum - Tvätt

Sovrum

"Jag kommer inte från Jönköping, och ville ha en central punkt att utgå ifrån för att upptäcka den nya staden."

Föreningen

Gården

"Föreningen har ett rabattavtal med Vox om att hyra övernattningsrum när man har gäster, vilket vi utnyttjat när släkten varit här."

Omgivning

Mäklaren informerar
En endast några år gammal rymlig 2:a i en av Jönköpings mest centrala bostadsrättsföreningar. Här tar du hissen direkt från centrum snabbt upp till lägenheten!
Lägenheten har en generös rymlig sällskapsdelen bestående av vardagsrum, kök och matplats om ca 37 kvm och i direkt anslutning finns också den inglasade balkongen. Balkongen fick nytt golv 2016. De anpassade lamellgardinerna i vardagsrummet ingår i försäljningen.
Myresjökök har levererat det stilrena köket, och samtliga vitvaror kommer från svenska Husqvarna. I detta kök finns extra trevliga val gjorda gällande vitvarorna där kyl och frys levererar både stilla eller kolsyrat kallt vatten samt även krossad is. Ugn och micro monterade i högskåp för bekväm hantering och induktionshäll såklart! Vitvarorna installerades i samband med husets färdigställande 2011.
I badrummet är tvättmaskinen från Electrolux från 2011 och torktumlaren från Bosch installerad 2018.
Till just denna lägenhet följer även en parkeringsplats i föreningens garage! En mycket unik möjlighet att mitt i centrum alltid ha garanterad tillgång till en egen garageplats! Hyra för garageplatsen är 625 kr/mån. Just denna lägenhet är den enda 2:an i föreningen som har en garageplats!
Till lägenheten hör ett lägenhetsförråd om ca fyra kvadratmeter som är finns i husets entréplan. På detta plan finns även ett cykelförråd.
I månadsavgiften ingår ett grundutbud av tv-kanaler samt en fiberanslutning inklusive fri trafik 10/10 Mbit. Mediatjänster levereras av Telia.
Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning mäts individuellt för varje enskild lägenhet och regleras kvartalsvis av föreningen. För att hålla nere kostnader för medlemmarna köper föreningen även in hushållsel kollektivt. Även den mäts individuellt för varje enskild lägenhet och regleras kvartalsvis av föreningen.
Föreningen har idag inga planer på att förändra månadsavgifterna. (Kontrollerat den 12 april 2018)
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Lantmätargränd 1
Område
Jönköping City
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
3 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
73 kvm (föreningens information)
Energideklaration
76 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.090 kr/mån inkl värme, tv-kanaler, 10/10 Mbit fiber, ex. vatten
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för hushållsel uppgår till ca 200 kr/månad. Kostnad för varm- och kallvatten uppgår till ca 150 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Ca juli - augusti
KARTA