Lantmätargränd 1, två rum och kök

Citynäste med takåsvy

Fräscht så in i bomben är det i det här luftiga boet. Mer än 70 nästan nybyggda kvadrat fördelade på två rum och kök som liksom flyter ihop i en stor välkomnande, social yta. Sovrummet har ju dörr att stänga så klart, men resten är härligt öppet. Ytterligare en bonus är den inglasade balkongen med utsikt över Östers takåsar - ett mysigt extrarum som går att använda under stora delar av året.

Det här är ett riktigt lat-mans-hem i ordets absolut bästa bemärkelse. Eftersom huset byggdes för bara några år sedan finns ingenting slitet så långt ögat når. Här behöver man inte ens lyfta en liten pensel. Garantier finns på alla vitvaror och går en glödlampa sönder tar det exakt 6 minuter att springa ner till elhandlar'n runt hörnet och fixa en ny (med reservation för kö i kassan).

Snabbfakta
Adress Lantmätargränd 1
Område Jönköping City
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 73 kvm
Vån & Hiss 4 av 5 (Hiss finns)
Avgift 3.493 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv, bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

"Att kunna ta hissen ner på stan, det är väldigt smidigt."

Sovrum

"Det är mysigt att äta lördagsfrukost på balkongen och höra ljuden från affärsgatan på avstånd."

Vardagsrum

Balkong

"Att komma upp här och se ut över takåsarna, det är riktigt gött! Särskilt på morgonen när solen stiger upp över kyrkan, det är jättevackert."

Kök

Badrum

Föreningens gård

"Föreningen fungerar som ett företag, hur proffsigt som helst med bra och snabb information om vad som händer och är på gång."

Föreningens fastighet

Omgivning

"Eftersom huset är så nytt finns det inget man behöver göra och fixa med. Det gör livet väldigt smidigt."
Mäklaren informerar
Till lägenheten hör det ett lägenhetsförråd som är beläget i husets entréplan. Storleken uppgår till ca fyra kvadratmeter. Intill detta utrymme finns även ett rum avsett för cykelförvaring.
I månadsavgiften ingår en ett grundutbud av tv-kanaler, en bredbandsuppkoppling samt ett telefonabonnemang. Dessa mediatjänster levereras av Telia under benämningen "Triple play".
Myresjökök har levererat köksinteriören och samtliga vitvaror här kommer från svenska Husqvarna. Alla vitvaror inklusive tvättmaskinen och torktumlaren som står i badrummet installerades i samband med husets färdigställande 2011.
I den månatliga kostnaden till föreningen erläggs - förutom månadsavgiften om 3.493 kr - även en obligatorisk fast avgift om 300 kr avseende hushållsel. Elförbrukningen regleras sedan kvartalsvis efter bostadsinnehavarens förbrukning. Detta innebär att man då får tillbaka delar av kostnaden om man förbrukat mindre, alternativt får man erlägga överskjutande kostnad om man förbrukat mer.
Föreningen har idag inga planer på att förändra månadsavgifterna. (Kontrollerat 27/10 2015)
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Lantmätargränd 1
Område
Jönköping City
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2011
Våningsplan
4 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
73 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.493 kr/mån inkl värme, vatten, tv, bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 300 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA