Läkeörtsvägen 9, sju rum och kök

Nyskicklig träfunkis

Påkostat, stort och med mer än högfärdig takhöjd i trapphall och vardagsrum. Att sedan nyhetens behag är helt intakt sedan byggåret 2014 gör detta till både gräddfil och snabbspår till ett lättsamt lyxliv. Tänk dig vardagen som en splirrans ny teflonpanna, så får du ett hum om enkelheten som väntar här på Läkeörstsvägen uppe på soliga Flahult. Cykelavstånd till hela Torsvik, om du jobbar där, men framför allt nära skola och förskola, sim- och tennishall. In till Jönköping tar det max tio minuter om du svänger ut på E4:an.

Huset håller genomgående mycket hög kvalitet både i detaljer och helhet, rummen generösa, materialen konsekvent valda i en sval, sober elegans. Den inbyggda trappan, glaspartierna och den platsgjutna köksön i råsnygg betong är några av de utropstecken som sticker ut mest. En dold tillgång är all förvaring du hittar både här och där i huset. Trädgården platt och stor och redo för både frispark och hörna. Eller så blir du närodlare av potatis och purjo, sparris och rädisor, om du mer är den jordade typen.

Snabbfakta
Adress Läkeörtsvägen 9
Område Norrahammar
Bostadstyp 2-plansvilla med garage
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biyta 211 + 37 kvm
Tomtareal 1095 kvm
Byggår 2014
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Stilen på huset och kanske framför allt köket känns modernt internationell, med en släng av det skandinaviska; jag som är från Italien gillar den mixen."

Hall

Kök

Matplats

Vardagsrum

"Mycket glas innebär mycket ljus, men också värme på sommaren, därför har vi olika gardinsystem i fönstren som såklart får sitta kvar till nästa ägare."

Sovrum 1

Badrum

Bastu

Tvättstuga - Groventré

"Tennis, simhall, skola och elljusspår, ja till och med en skytte- och endurobana finns på nära håll här uppe."

Allrum på övre plan

Sovrum 2

"Jag jobbar i Huskvarna, och det tar inte mer än 15-20 minuter till och från, men jobbar man på Torsvik så går man eller cyklar."

Sovrum 3

"Han som byggde huset sparade inte på kvaliteten, det är ett väldigt gediget hus även under ytan; trä i alla väggar gör att du kan spika och skruva som du vill."

Badrum på övre plan

Sovrum 4

Garage

Trädgård - Uteplats

"Uteplatsen har vi använt mycket; väldigt smidigt att bara slå upp den stora helglasade pardörren ut och låta huset växa med en matsal till."

Planritning

Situationsplan

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2016. Nedan följer en kortfattad information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket monterades in i samband med husets färdigställande år 2014. Samtlig maskinell utrustning kommer från Whirlpool och installerades samma år. Spishällen har induktionsfunktion och frysen är "frostfri".
Huset värms upp med hjälp av en frånluftsvärmepump från välkända NIBE. Pumpen värmer den golvvärme som finns installerad i samtliga rum på båda våningsplanen. Styrning sker genom separata termostater i respektive rum.
Huset är anslutet till fibernätet "Wetternet" som tillhandahålls av Jönköpings Energi. Läs gärna mer på wetternet.se för mer information och aktuellt tjänsteutbud.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Läkeörtsvägen 9
Område
Norrahammar
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
7 rum och kök
Bo & biarea
211 + 37 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 1095 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass B , 36 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA