Lagermansgatan 9, tre rum och kök

Mitt i stan, men mitt i lugnet

Västra torget är en lugn plats alla dagar i veckan, men lördag morgon vaknar torget tidigt av hitresta handlare som saluför allt mellan himmel och jord. Främst många lokala odlare med närproducerade grönsaker, men också en hel del röda saker och vita, lila och orange.

Lägenheten i den nybyggda fastigheten på Lagermansgatan är också en godsak. Tre sorters handslaget tegel i tre olika färger gör att fasaden blir spännande från alla håll. Lägenheten har ljus från två håll, rätt igenom lägenheten. Morgon- och förmiddagssol på balkongen, och kvällssolen snuddar Stadsparksberget innan den landar i ditt kök.

Lägenheten är inte mycket mer än något år gammal, vilket innebär absolut nyskick. Kökets öppna bardel är stor som en Jas-vinge och kommer få din kokkonst att lyfta. Den rymmer med lätthet fyra familjepizzor också, om kreativiteten någon gång skulle gå på sparlåga.

Snabbfakta
Adress Lagermansgatan 9
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 85 kvm
Vån & Hiss 3 av 5 (Hiss finns ej)
Avgift 3.360 kr/mån
Inkluderar Värme, kallvatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

Vardagsrum

Balkong

"Balkongen är stor som terrass, och vi har ofta dukat upp till middag för många gäster där ute."

Kök - Matplats

"På sommaren öppnar vi gärna alla fönstren åt västra sidan upp mot Stadsparken och släpper in så mycket kvällsol det går."

Sovrum 1

"Det är nu på hösten som de riktigt fina solnedgångarna kommer över berget."

Sovrum 2

Badrum

Klädkammare - Förråd

"Jag har aldrig bott i ett hus med så go stämning mellan grannarna; här stannar du och pratar, frågar hur folk mår och bryr sig om varandra."

Gården

Föreningen

"Jag blir glad varje lördag när torget vaknar med folklivet och handeln. Att kunna köpa färsk fisk, blommor och grönsaker direkt utanför huset är inte fel."

Omgivning

Mäklaren informerar
Under huset finns ett varmgarage i två plan med 241 parkeringsplatser. Här tillämpar föreningen kösystem till de 61 platser som föreningen själva förfogar över. Kostnaden för en sådan plats uppgår till 600 kronor per månad. Till övriga kommunala platser finns det möjlighet att köpa "Tvåveckorsbiljett" för 275 kronor.
Till lägenheten hör det ett förråd som är beläget på det övre garageplanet. Storleken på förrådet uppgår till ca åtta kvadratmeter.
I huset finns en gemensam tvättstuga med tre tvättmaskiner och ett torkskåp.
Föreningen medlemmar har möjlighet att hyra en liten övernattningslägenhet för 250 kronor per natt. Lägenheten är belägen i markplan och har två bäddar om 120 cm.
Föreningens fastighet är ansluten till Telias fibernät med ett basutbud med tv-kanaler som ingår i månadsavgiften. Telia kan även förse hushållet med mycket snabbt bredband och IP-telefoni. Besök gärna www.telia.se för mer info. Huset är anslutet till Com Hems utbud av mediatjänster om man önskar en sådan anslutning.
Köket är från HTH och samtliga vitvaror kommer från välkända Siemens och installerades i samband med husets färdigställande 2014. Dett gäller även tvättmaskinen och torktumlaren som står i lägenhetens badrum.
Trallen på balkonggolvet ingår i försäljningen.
Skohyllan inklusive de väggfasta hängarna samt trådbackarna i stål i garderoben ingår ej i köpet.
Föreningen har idag inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. (Kontrollerat 20/10-2015)
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Lagermansgatan 9
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2014
Våningsplan
3 av 5 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
85 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.360 kr/mån inkl värme, kallvatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till ca 280 kronor per månad. Säljarens kostnad för varmvatten uppgår till ca 180 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
16/12 el. senare enl ök.
KARTA