Lagermansgatan 5, två rum och kök

Mitt-i-city-smäck vid torget

Öppet men mysigt. Socialt men privat. Mitt i city men alldeles lugnt och fridfullt. Här har du ett hem som har allt på samma gång. En riktigt spännande personlighet tre trappor upp över gatan!

Så snart du kliver över tröskeln känner du lugnet, vi lovar. Eller egentligen redan när du strosar över gårdsplanen, om du tar vägen genom den kringbyggda innergården. Stadens brus lämnas utanför och bara kvällssolen och utsikten över Bäckalyckans hustak och naturen kring Stadsparken tillåts nå dina sinnen när du äntligen slappnar av i soffan efter arbetsveckan. Var dock beredd på att gästerna snart knackar på dörren. Det här är nämligen den perfekta bjuda-hem-vänner-lägenheten, med gott om plats för middagsgäster i det öppna kök- och vardagsrummet, en härlig kvällssolsbalkong och nära till stans alla nöjen. När sedan lördagsmorgonen kommer finns det inget bättre än att slinka ner till Västra torget precis intill och köpa färskt bröd och en bunt härliga blommor. Förvänta dig ett bekvämt boende som lämnar mycket tid och energi till det som egentligen är viktigt - att ha roligt och njuta av livet!

Snabbfakta
Adress Lagermansgatan 5
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 70 kvm
Vån & Hiss 3 av 5 (Hiss finns)
Avgift 2.667 kr/mån
Inkluderar Värme, kallvatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Hall med klädkammare

"Vi funderade först på att ta bort bardisken, men den är helt perfekt att duka fram plock eller buffé på när vi har gäster."

Badrum

Kök

"De flesta i huset har balkongen in mot gården. Här slipper vi helt insyn och kan njuta av kvällssolen."

Vardagsrum

Inglasad balkong

"Här bor man väldigt centralt, men väldigt lugnt. Vi har trivts otroligt bra."

Sovrum

Föreningens innergård

Garage

Övernattningslägenhet

Tvättstuga

"Det är så mysigt att slinka ner till torget på lördagsmorgnarna och köpa gott bröd och härligt färska blommor till helgen."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Under huset finns ett varmgarage i två plan med 241 parkeringsplatser. Här tillämpar föreningen kösystem till de 61 platser som föreningen själva förfogar över. Kostnaden för en sådan plats uppgår till 600 kronor per månad. Till övriga kommunala platser finns det möjlighet att köpa "Tvåveckorsbiljett" för 275 kronor.
Till lägenheten hör det ett förråd som är beläget på det övre garageplanet. Storleken på förrådet uppgår till cirka sju kvadratmeter.
Föreningens fastighet är ansluten till Telias fibernät med ett basutbud med tv-kanaler som ingår i månadsavgiften. Telia kan även förse hushållet med mycket snabbt bredband och IP-telefoni. Besök gärna www.telia.se för mer info. Huset är anslutet till Com Hems utbud av mediatjänster om man önskar en sådan anslutning.
I huset finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och ett torkskåp.
Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra en mindre övernattningslägenhet för 250 kronor per natt. Lägenheten är belägen i markplan och har två bäddar om 120 cm.
Köket är från HTH och samtliga vitvaror kommer från välkända Siemens och installerades i samband med husets färdigställande 2014. Detta gäller även tvättmaskinen och torktumlaren som står i lägenhetens badrum.
2017 sänkte föreningen månadsavgifterna med fem procent.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Lagermansgatan 5
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2014
Våningsplan
3 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
70 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.667 kr/mån inkl värme, kallvatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad för hushållsel och varmvatten uppgår till ca 330 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA