Lagermansgatan 17, tre rum och kök

Tre rum och enorm uteplats

Grönt på två håll och massor av fönster som låter det gröna bli en del i din vardag. Västra torget utanför ditt fönster är tack vare dungen av lönnar i den södra änden av torget en ovanligt grön upplevelse med träsmak. Ett stort parfönster i köket, och tre fönster i rad i sovrummet har du åt det hållet, så du lär inte missa den vårdag lövknopparna brister.

Lägenheten har en god sida ytterligare, och det är mot gården och terrassen som av någon anledning blivit väldigt frikostigt tilltagen framför just denna gavellägenhet. Du har cirka 40-45 kvadrat att rigga grillen på med plats för sittgrupp i både skugga och sol, men ändå plats över att lira lite boll med barnen.

Västra torget är en lugn plats alla dagar i veckan, men lördag morgon vaknar torget av hitresta handlare som saluför allt mellan himmel och jord. Främst många lokala odlare med närproducerade grönsaker, men också en hel del röda saker och vita, lila och orange. Hårt och mjukt. Det är bara att ta för sig och pruta om de går. Lägenheterna i den nybyggda fastigheten på Lagermansgatan är också godsaker. Läs vidare så förstår du.

Snabbfakta
Adress Lagermansgatan 17
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 85 kvm
Vån & Hiss 1 av 5 (Hiss finns)
Avgift 3.339 kr/mån
Inkluderar Värme, kallvatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Kul med en förening som har så blandat med boende i huset, gamla, unga och barnfamiljer."

Hall

Kök - Matplats

"Vi hade tur att få en lägenhet med så mycket grönt utanför, även mot torgsidan."

Vardagsrum

Uteplats

"Sköna sommarkvällar sitter nästan alla ute, och man kan gå runt och prata med varandra om man vill."

Sovrum 1

"Den äldre pojken har fått stora sovrummet, för att kunna bre ut sig med sina leksaker, och vara nära köket."

Sovrum 2

"Jag blir glad varje lördag när torget vaknar med folklivet och handeln. Att kunna köpa färsk fisk, bröd, blommor och grönsaker direkt utanför huset är inte fel."

Badrum - Tvätt

Föreningens gård

Omgivning

"Fotbollsplan, tandläkare, apotek, COOP och ICA, allt finns på nästan otroligt nära håll."
Mäklaren informerar
Köksinteriören är från HTH och samtliga vitvaror kommer från välkända Siemens och installerades i samband med husets färdigställande 2014. Detta gäller även tvättmaskinen och torktumlaren som står i lägenhetens badrum.
Föreningens fastighet är ansluten till Telias fibernät med ett basutbud med tv-kanaler som ingår i månadsavgiften. Telia kan även förse hushållet med snabbt bredband och IP-telefoni. Besök gärna www.telia.se för mer info. Huset är anslutet till Com Hems utbud av mediatjänster om man önskar en sådan anslutning.
Under huset finns ett varmgarage i två plan med 241 parkeringsplatser. Här tillämpar föreningen kösystem till de 61 platser som föreningen själva förfogar över. I nuläget är det mycket kort kö eller ingen kö till dessa platser. (Kontrollerat 29/9 -16) Kostnaden för en parkeringsplats uppgår till 600 kronor per månad. Till övriga platser i garaget finns det möjlighet att köpa en "tvåveckorsbiljett" för 275 kronor.
Till lägenheten hör det ett förråd som är beläget på det övre garageplanet. Storleken på förrådet uppgår till ca 11 kvadratmeter.
I huset finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och ett torkskåp.
Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra en mindre övernattningslägenhet för 250 kronor per natt. Lägenheten är belägen i entréplan och har två bäddar om 120 cm.
Lamell- och rullgardin i vardagsrummet ingår i köpet.
Föreningen har idag inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. (Kontrollerat 29/9 -16)
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Lagermansgatan 17
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2012-2014
Våningsplan
1 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
85 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass C , 73 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.339 kr/mån inkl värme, kallvatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 4
Säljarens kostnad avseende hushållsel uppgår till ca 350 kronor per månad. Säljarens kostnad avseende varmvatten uppgår till ca 350 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA