Kungsgatan 9 L, tre rum och kök

Råstekt snyggt

Med bara några små distinkta ingrepp i planlösningen, har en totalt annan upplevelse skapats., Nu är det betydligt öppnare tider som råder än vad som var fallet när nuvarande ägare steg in genom dörren för första gången. Här har du bredsidan mot Kungsgatan på tredje våningen, och en balkong som öppnar yppigt för att fullexponera all södersol du kan tänka dig. Inglasningen gör att du har den värmen med dig både långt in på natten och i hösten.

Här är det en av stadens kockar som svängt sin visp som en trollstav och skapat ett kök som går utanpå det mesta. Några väggar här och där, hit och dit har fått ge vika och helt plötsligt hänger allt snyggt ihop, men ändå med tydliga gränser mellan kök, matplats och vardagsrum. Den största förändringen var nog att en separat bastu inne lägenheten helt har försvunnit och gjort vardagsrummet en halv gång större.

Det här är ju en förening som sitter på en skatt av möjligheter i källaren, bland annat ett gym, bibliotek, biljardrum, biltvätt och övernattningsrum. Bastu finns såklart också om du skulle sakna lägenhetens egen. Gården ovanpå källaren är en oas i ordets rätta betydelse. Här är det faktiskt grönt året runt, och till våren är blomprakten översvallande. Sittgrupper, lekplatser, cykelgarage, gräsmattor - du behöver egentligen aldrig lämna kvarteret.

Snabbfakta
Adress Kungsgatan 9 L
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 88.5 kvm
Vån & Hiss 3 av 5 (Hiss finns)
Avgift 3.422 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Kök

Hall

Matplats

"Att det fanns separat bastu i lägenheten är ju lite, udda, men jag kände att större vardagsrum värmde min sociala själ bättre."

Vardagsrum

Balkong

"Vill man inte ha gasspisen i köket är det bara att lyfta ur den och lägga dit en induktionshäll i stället."

Sovrum 1

Sovrum 2

"Vi är båda bra på att nyttja gården, att sitta ute på gräset och dricka ett glas vin, och ta med käket ut."

Badrum

Brf Kämpen

Föreningens innergård

"När vi går ute med hundarna blir oftast runt Munksjön, eller upp mot stadsparken genom Friardalen."

Källare

Torpa

Planritning

Mäklaren informerar
En mycket trevlig 3:a i ett kanonläge i populära Brf Kämpen på gränsen mellan Väster och Torpa. Lägenheten har under de senaste åren totalrenoverats och till viss del även om omdisponerats. Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2008. Nedan nämns i korta drag vad som gjorts;
Renoverade väggar som vitmålats samt vitmålade tak. Allt är genomgånget!
Fullutrustad lägenhet med allt man behöver. Badrummet renoverades av tidigare ägare. Ett stilrent kök från IKEA med svarta luckor, beslag i koppar och vitt kakel som bryts av snyggt med en tegelvägg. Vitvarorna är från när köket renoverades 2014 förutom diskmaskin som är från 2013. Diskmaskinen har en elektronisk vattenavstängning som är placerad intill vattenkranen. Smidigt och enkelt! Vinkylen är från Temptech och rymmer cirka 155 flaskor. Om man mot all förmodan skulle vilja byta ut gashällen så är det smidigt att byta ut till en induktionshäll då den inte är fastlimmad.
Ta trappan eller hissen ner till källarplanet, där finns lägenhetens tre förråd, två på ca 8 kvm och ett mindre på ca 1 kvm (kylrum). Där nere hittar du även bilgaraget, bekvämt tillgängligt och uppvärmt. Vill man spola av bilen finns även en tvätthall i garaget. Kostnaden för garaget ligger på 250 kronor i månaden.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se.
På balkongen får man ett skönt pass med sol, perfekt söderläge! En fantastisk förlängning av bostadens sällskapsytor
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kungsgatan 9 L
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1977-79
Våningsplan
3 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
88.5 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.422 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Nuvarande ägares beräknade årskostnad för hushållsel och försäkring: ca 400 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA