Kungsgatan 9F, fyra rum och kök

Etage med lägesenergi

Har du svårt att välja, hus eller lägenhet? Cityläge eller radhuskvarter? Då har du halkat in på rätt bostadsannons. Detta är en fyrarummare i två etage, med den sociala arenan på andra våningen, och tre sovrum en trappa upp. Lägenheten har entré med egen ytterdörr från loftgång, vilket spär på känslan att ditt hem är din borg. Att du har en grön "borggård" utanför fönstret som du och barnen kan leka loss på så mycket ni orkar, gör inte läget sämre.

Att hela lägenheten är väl preparerad med nya ytskikt, nytt kök och nya badrum gör tanken snabbt startklar för en cityflytt. Även om det inte var detta du tänkte i första hand när du vaknade i morse. Med centralstyrt läge på Torpa, eller på Söder om vi ska vara helt korrekta, har du dessutom ett försprång till det mesta som kan behövas för att upprätthålla existensmaximum: mataffär, hemgjord glass, löpslingor, bageri och creperi.

Denna förening ruvar dessutom på en egen liten stad under markplan, där utbudet av nytta och nöje överraskar även dem som bott länge i huset: gym, garage, bibliotek, biltvättplats, pingisrum, målarrum, snickeri och en hel del annat också. Det tar ett tag att upptäcka allt, kan vi berätta. Är det dåligt väder kan du gå under jorden till hörnet mitt emot Ica och bara springa rätt över gatan in i butiken.

Snabbfakta
Adress Kungsgatan 9F
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 110 kvm
Vån & Hiss 2 av 5 (Hiss finns)
Avgift 4.227 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv & 177 kr/mån till inre fond
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök och matplats

Vardagsrum

"På sommaren står balkongdörren öppen mest hela tiden, det blir som en trivsam förlängning av vardagsrummet."

Balkong vid vardagsrum

Gäst-WC

Trappförråd

Under trappan skulle du kunna stapla upp skor och stövlar i långa banor som väntar på en annan årstid, eller så kan du gömma julklappar till barnen och din käresta längst in där aldrig någon tittar ändå. Varje gång du öppnar kan du dessutom plugga på New Yorks vägnät som pryder golvet här, eftersom det blev en bit över när ett av rummen uppe golvades.

"Det finns faktiskt rätt bra med förvaring i lägenheten. I källaren har vi dessutom ett stort förråd, plus en egen liten matkällare där det är svalt året runt.

Hall på andra plan

Sovrum 1

Balkong vid sovrum 1

Sovrum 2

"Det funkar perfekt att ha dusch och bad uppdelat, sen har vi gästtoaletten nere som gör att det aldrig blir familjekö."

Badrum och tvätt

Sovrum 3

Dusch och bastu

"Dagsformen får avgöra, om du ska handla på ICA eller Coop, det är nästan lika nära till båda."

Klädkammare på andra plan

Det skulle gå att skriva en längre uppsats om människans relation till sin näst bästa vän: förrådet eller klädkammaren. Antingen kommer denna vän plocka fram dina bättre sidor eller dina sämre. Men i det senare fallet kan du räkna med full diskretion och lojalitet; han, hon eller hen sprider aldrig något vidare. I din förvaring är du dig själv närmast, ditt innersta rum. Så även på Kungsgatan 9 F.

Gemensamma ytor

Huset

"Lekparken får gårdens barn använda även när förskolan är öppen, men då måste du som förälder vara med; på annan tid är det fritt fram."

Föreningens gård

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2012. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och moderniseringar som gjorts under deras innehavstid.
2012 - Nytt småstavsparkettgolv i större delen av lägenheten, 14 mm slipbart. Nya golvlister, dörrfoder och fönsterfoder.
2012 - Renovering av entréhallen. Höganäs klinkergolv med elgolvvärme, platsbyggd klädförvaring, tapetsering + målning av vägar och tak, nya lister och foder samt nya eluttag och strömbrytare från Schneider.
2012 - Ombyggnation av kök. Stommar, luckor och handtag från IKEA, massiv ekbänkskiva med extra djup (720 mm) för bättre arbetsytor. Induktionshäll, kolfilterfläkt med Clean Air-modul för extra rening av luften, inbyggd varmluftsugn, inbyggd kombiugn (varmluft + mikro), fullstort integrerat kylsåp och frysskåp dolda bakom skåpsluckor. Allt elarbete och VA-arbete utfört av behöriga hantverkare.
2012 - Renovering av gäst-WC. Klinkergolv från Höganäs, nytt tvättställ och tvättställsskåp, ny blandare och ny wc-stol samt tapetsering + målning av alla ytskikt.
2012 - Renovering av vardagsrum. Nytt ekparkettgolv, målning av väggar och tak, nya eluttag och strömbrytare.
2012 - Renovering av hall på andra plan. Nytt ekparkettgolv, tapetsering + målning av väggar och tak, nya lister och nya eluttag och strömbrytare.
2012 - Renovering av sovrum 1 (föräldrasovrum). Nytt ekparkettgolv, byggnation av garderobsvägg med inredning, tapetsering + målning av tak, nya lister och nya strömbrytare + eluttag.
2012 - Renovering av barnrum 1 och 2. Inläggning av nya golv, målning och tapetsering, byggnation av garderob samt nya lister och eluttag + strömbrytare.
2012 - Renovering av dusch/bastu. Nytt tätskikt, klinkergolv från Höganäs och kakel från Konradssons. Nya vattenledningar, ny duschblandare och installation av duschvägg i glas samt ny bastudörr i glas. Allt arbete utfört av behöriga hantverkare. Inköp av ny tvättmaskin och torktumlare.
2013 - Byte av samtliga innerdörrar samt installation av ny elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Allt elarbete utfört av behörig elektriker.
2013 - Renovering av förråd i entréplan under trappa. Ny golvmatta, målning av väggar och byggnation av hyllsystem.
2013 - Helrenovering av badrum. Nytt tätskikt, klinkergolv från Konradssons och kakel från Höganäs samt elgolvvärme. Byte av allt porslin (handfat, kommod, wc-stol etc), nya blandare och nytt badkar. Byggnation av förvaring och arbetsbänk vid tvättavdelningen. Nya eluttag och strömbrytare. Allt arbete utfört av behöriga hantverkare och elektriker.
2013 - Byggnation av bokhylla i hall på andra plan.
2013 - Renovering av trappa mellan entréplan och andra plan med nya trappsteg i massiv ek och nytt trappräcke i massiv ek.
2015 - Målning av vägg vid matplats och målning av trappa.
2016 - Installation av ny diskmaskin.
2017 - Målning av väggarna på både balkongerna samt inläggning av ny balkongmatta.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Kungsgatan 9F
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1977-79
Våningsplan
2 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
110 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass C , 137 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.227 kr/mån inkl värme, vatten, tv och 177 kr/mån till inre fond
Driftskostnad
4.000 kr/år
Specifikation Drift
El: 4.000 kr/år
Beräknat antal pers: 4
Nuvarande ägares beräknade årsförbrukning av hushållsel: Cirka 4.000 kr/år.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA