Kungsgatan 9 C, tre rum och kök

En eldstad i det blå

Sju våningar upp tar blicken fart och tar inte stopp förrän långt i fjärran. Taberg, Hovslätt, Bondberget och Skinnersdal är helt plötsligt dina närmsta grannar. Och ju längre utsikt, desto mindre insyn. Här uppe lever du som bortkopplad från livet på gatan och gården, både när det gäller ljud och rörelse. Från den stora balkongen kan du möjligtvis höra sporadiska tjo och tjim från gårdens lekande barn. Men södersolen är allt annat en sporadisk kan vi lova.

En stor lägenhet som renoverats klokt och genomgripande i båda badrummen, men kanske främst i köket som flyttat och öppnat sina gränser mot matplats och vardagsrum. Den fina eldstaden står som en skärmvägg mellan volymerna och är inte bara vacker att se på, utan värmer fint med sin stora kub till stålhuv. Den ser också till att rumsavdela lägenhetens offentliga sektor i lagom format på längden och bredden.

Lägenheten har en genomgående axel från nord till syd, från sovrummen och över till kök, balkong och vardagsrum. Förutom i vardagsrummet ligger det nya längder ekparkett i hela våningen, och det gamla golvet i vardagsrummet slipades för att samsas utan krock. Även in runt köksön har ekparketten smugit sig in. Som bänkskivor ligger det svart granit, men den har inte smugit in, den tar för sig på alla sätt. Snyggt.

Snabbfakta
Adress Kungsgatan 9 C
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 98 kvm
Vån & Hiss 7 av 7 (Hiss finns)
Avgift 3.811 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"På vintern är det skönt att elda en rejäl brasa och låta blicken drunkna i flammorna."

Vardagsrum

Balkong

Kök

"Oh vi är så glada att ha ICA på nära håll, men det är ju nära till allt annat också."

Matplats

Passage

Lägenheten har en genomgående axel från norr till söder, från offentlig sektor till den privata, med sovrummen, hall och stora badrummet. Du dras naturligt till offentligheten, med köket som är öppet på två håll och vardagsrummet som också öppnar med flöde runt öppna spisen, som alltså står mitt i rummet. Söker du UV-läge är balkongen på armlängds avstånd.

"Vår fastighetsskötare är guld värd, helt underbar när man ber om hjälp och håller ordning på allt."

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

"Med garage och förråd rätt ner i källaren är det väldigt smidigt att få med sig grejer både upp och ner."

Klädkammare

En stor lägenhet är så klart rustad med bra förvaring, här hittar du två klädkammare, den ena större än den andra, och med ett uppdrag att serva sovrummen. Ytterkläder, skor, skateboards, västar och väskor - här finns plats. Men det ryms nog en hel del annat längst in som kan vara av diverse karaktär och som kanske borde rensats ur för länge sedan. Jul- och påskpyntet har du dock plats för i källaren.

Gäst-WC

"Vi går gärna både i Friardalen och runt Munksjön när vi vill ut och få frisk luft."

Brf Kämpen

Föreningens källare

Torpa

Planritning

Mäklaren informerar
En trevlig 3:a högt upp i huset i populära Brf Kämpen på gränsen mellan Väster och Torpa. Nuvarande ägare har anlitat "ERAB" för en totalrenovering av lägenheten.
Fullutrustad lägenhet med allt man behöver. Allt totalrenoverades 2011. Kvalitetsintyg finns.
Ett stilrent kök från IKEA med vita skåpsluckor. Samtliga vitvaror är från 2011 förutom fläkten som byttes ut 2016.
Renoverade väggar som vitmålats alternativt tapetserats samt vitmålade tak. Nya golv i samtliga rum. Allt är genomgånget!
Ta trappan ner till källarplanet, där finns lägenhetens tre förråd, två på ca 8 kvm och ett mindre på ca 1 kvm (kylrum). Där nere hittar du även bilgaraget, bekvämt tillgängligt och uppvärmt. Vill man spola av bilen finns även en tvätthall i garaget. Kostnaden för garaget ligger på 250 kronor i månaden.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se.
På balkongen får man ett skönt pass med sol, perfekt söderläge! En fantastisk förlängning av bostadens sällskapsytor.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kungsgatan 9 C
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1977-1979
Våningsplan
7 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
98 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.811 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till ca 555 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA