Kungsgatan 4B, två rum och kök

Granne med professorn

Om det bor så många professorer i denna fastighet vet vi inte. Men i fastigheten intill Högskolan vimlar det av dem. Du behöver knappt ta på dig jackan för att ta dig till föreläsningar och seminarier på Jönköpings Campus, även om det regnar och snöar. Här får du två rum och kök som är utstuderat praktiska. Stadpuls, liv och rörelse inpå knuten, med stadens alla övriga lockelser 5-10 minuter bort. Mot gården hittar du å andra sidan det totala lugnet.

Fördelen med Jönköping och en bostad mitt i stan är att du snabbt kan hitta ut i naturen ändå. Löprundan runt Munksjön och Rocksjön erbjuder till och med ett stadsnära naturreservat. Upp till Stadsparken eller Vattenledningsparken cyklar du med din mtb på några minuter. Men längtar du till ännu större städer hittar du resecentrum om du tar Barnarpsgatan rakt ner mot Vättern.

Snabbfakta
Adress Kungsgatan 4B
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 62.5 kvm
Vån & Hiss 2 av 6 (Hiss finns)
Avgift 4.003 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-tv & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Trapphallen är ljus och fin med sina stora partier glasbetong på varje våningsplan. För din del räcker det att ta en trappa så är du uppe i ditt näste."

Kök

"Det är en härlig blandning på folk i föreningen, bara här i denna trappuppgång är spannet från 2 år till 90 år."

Vardagsrum

Inglasad balkong

"Tydligen låg Jönköpings gamla BB just där huset står idag, när detta var stora sjukhusområdet i stan."

Sovrum

Wc - Dusch

"Två garderober i sovrummet kommer du långt med, men börjar det bli fullt har du en klädkammare också."

Klädkammare

Huset

"Väldigt praktiskt boende, för garaget har du rätt ner i källaren med hissen, och cykelförrådet finns markplan vid entrén."

Föreningen

Innergården

"Vill du lufta benen, så går du runt Munksjön på knappa timmen, eller beger dig upp till Vattenledningsparken eller till Stadsparken som är lika nära."

Omgivningarna

Mäklaren informerar
Från och med den 1:a juli sänks månadsavgiften med 5 % vilket innebär att månadsavgiften landar på 3.802 kr istället för 4.003 kr.
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2015.
Badrummet fick sig en uppdatering under 2015 där kommod, överskåp och munstycket byttes ut. Duschväggen sattes upp i samband med uppdateringen. Badhuset var inköpsstället och de satte även upp inredningen. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare av märket Electrolux.
Nuvarande ägare satte in en ny diskmaskin under 2016 och är från märket Whirlpool. I köket finns följande vitvaror: ugn (Bosch), spisfläkt (Futurum), kyl och frys (Husqvarna).
Solens strålar värmer den härliga balkongen från tidig förmiddag till sen eftermiddag - lyx!
I köpet ingår garderoberna i hall och sovrum, hallsystemet i klädkammaren och golvet som är lagt i balkongen. Mikrovågsugn i köket och klädhängaren i hallen ingår inte.
Till lägenheten tillhör två förråd, ett på garageplanet och ett på vinden.
Föreningen har 190 stycken garageplatser som är belägna i källarplanet på plan -1 och -2. För närvarande finns det ingen kö för en parkeringsplats (uppgift från ordförande 2018-05-16).
Föreningens fastighet är utrustad med fiberanslutning via Telia. I månadsavgiften ingår ett väl tilltaget utbud av tv-kanaler, cirka 18 kanaler och dessutom ingår även bredband i avgiften (100/10 Mbit).
Såväl trädgårdsskötsel som trappstädning ombesörjs av föreningen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kungsgatan 4B
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1992
Våningsplan
2 av 6 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
62.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
143 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.003 kr/mån Värme, vatten, kabel-tv & bredband
Specifikation Drift
Pantsatt
Nej
KARTA