Kungsgatan 4B, tre rum och kök

Välkommen upp bland Jönköpings takåsar!

Här uppe kan du vikariera både som astronom och väderobservatör. Ensam på översta våningen med både snedtak och takfönster rätt upp i evigheten. Och rätt igenom vardagsrummet har du södersolen som en kvasar från det stora glaspartiet och ut på andra sidan vid matplatsen där fönstren är lika många. Från balkongen har du siktlinjer ända bort till Taberg men även över Munksjön och höjderna runt Strömsberg. Storstadspuls så klart, men bara på balkongen. Här uppe blir du en översittare i ordets bästa betydelse.

Med tre takfönster och vita väggar är detta rena ljusterapin. Det känns lite som att arkitekten öronmärkte denna vindsvåning till sig själv och tog ut svängarna med extra vinklar och vrår och ljusinsläpp överallt. Kök och badrum renoverat på senare år i balanserade material- och färgval som står sig bra i trendväxlingarna. Så fort du stiger innanför dörren försvinner blicken ut i det blå i sovrummets takfönster. Troligen är du redan förförd när du kommer till köket.

Snabbfakta
Adress Kungsgatan 4B
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 77 kvm
Vån & Hiss 6 av 6 (Hiss finns)
Avgift 5.295 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-tv & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Väldigt praktiskt boende, trots att det är så högt upp. Garaget ligger under huset, lättillgängligt med hiss och cykelförrådet finns i markplan vid entrén."

Kök

Matplats

"Att kunna springa runt i omloppsbanan om köket gillar både stora och små, det öppnar upp på ett helt annat sätt."

Vardagsrum

"Det är en härlig blandning på folk i föreningen, bara här i vår trappuppgång är spannet från 1 år till 90 år."

Balkong i söder

"Inför våren nu har vi piggat upp balkongen med lite ny färg och nytt trägolv. Men det får nästa ägare njuta av mer än vi."

Sovrum 1

"I sovrummet kan du ligga och titta upp i himlen om du vill. Men vi har också monterat heltäckande gardiner om du hellre vill ha helt mörkt."

Sovrum 2

Badrum & Tvätt

Föreningen

"Tydligen låg Jönköpings gamla BB just här där vårt hus står idag, när det var sjukhus på detta område."

Föreningens fastighet

Föreningens innergård

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2014. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket som renoverades 2010 av föregående ägare har följande maskinell utrustning; induktionshäll (Bosch), spisfläkt (Franke), inbyggnadsugn (Bosch), mikrovågsugn (Bosch), kyl (Electrolux), frys (Electrolux) samt diskmaskin (Cylinda). Spisfläkten är från 2015, övriga vitvaror från när köket renoverades 2010.
Badrummet renoverades under 2012, av Gilberts Mur & Plattsättning samt Klaessons Rör AB. Kvalitetsintyg från detta arbete finns. Badrummet är utrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare från 2010 och av märket Cylinda.
Från den härliga söderbalkongen kan solen avnjutas från tidig morgon till sen kväll.
Till lägenheten följer två förråd. Ett större (ca 6 kvm) i källaren samt ett lite mindre (ca 2,5 kvm) på samma våningsplan som lägenheten.
Föreningens fastighet är utrustad med fiberanslutning via Telia. I månadsavgiften ingår ett väl tilltaget utbud av tv-kanaler, ca 18 kanaler och dessutom ingår även bredband i avgiften (100/10 Mbit).
Såväl trädgårdsskötsel som trappstädning ombesörjs av föreningen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kungsgatan 4B
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1992
Våningsplan
6 av 6 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
77 kvm (föreningens information)
Energideklaration
143 kWh/m2 och år
Månadsavgift
5.295 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarnas kostnad för hushållsel uppgår till ca 470 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA