Kungsgatan 29, två rum och kök

Kungligt smidigt i trädtoppshöjd

För den som har ett liv som snurrar fort finns det inget skönare än ett bekvämt bo där allt redan är fixat. En lya som ligger nära allt, men ändå lugnt och vilsamt högt. Den här mysiga tvåan ett par trappor upp på Kungsgatan 29 är just det. En guldklimp till vilosäte för en stadskatt eller två. Välkommen!

Här är alla ytskikt fixade under senaste åren, bland annat nytt golv i alla rum. Stilpolisen kan nöjt konstatera att alla rum dessutom har samma golv, vilket ger ett enhetligt och snyggt intryck. Dessutom har både badrum och kök helrenoverats med stilrena fingertoppar. Sköna, varma toner och fin belysning lugnar och ger myskänsla till och med vid tandborstningen. Den skyddade balkongen är alltid trevlig, men har sin glansperiod framåt eftermiddagen och hela kvällen. Då värmer solen skönt utan att skuggas det allra minsta av någonting. Här är livet fritt som i trädtoppen.

Snabbfakta
Adress Kungsgatan 29
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 58 kvm
Vån & Hiss 2 av 6 (Hiss finns)
Avgift 2.546 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Kök

Vardagsrum

"Kvällssolen på balkongen är riktigt skön. Fast det är mitt i stan kan det ibland vara helt knäpptyst här på kvällen."

Balkong

Hall

"När jag renoverade passade jag på att fälla in spottar i taken i hallen, badrummet och köket. De ger ett trevligt ljus."

Badrum

Sovrum

"Jag gillar att hela lägenheten är så luftig och att det är fritt utanför fönstren."

Huset

Föreningens gård

Perfekt läge för ett liv i farten.

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Till lägenheten följer ett förråd samt ett mindre matkällarförråd som båda är belägna i källaren. I källaren finns även två cykelförråd som lätt nås från husets baksida.
Tvättstugan ligger även den i källaren så det är mycket smidigt att komma intill då ni bokat tvättid. Tvättstugan är mycket fräsch och hålls tillgänglig för medlemmarna mellan klockan 06:00 och 22:00, och dagen är uppdelad på fyra tvättpass om fyra timmar vardera.
Köket helrenoverats 2013 och är från IKEA. Samtliga vitvaror installerades i samband med köksbytet och är från samma leverantör som köket. Spishällen har induktionsfunktion.
Badrummet renoverades 2006/2007. Här finns en tvättmaskin som kommer från Whirlpool.
Lägenheten är ansluten till Com Hems utbud av tjänster i form av bredband, tv och telefoni. I lägenheten finns även en anslutning till Bredbandsbolagets fibernät om bredband önskas.
Månadsavgiften höjdes 1:a januari 2017 med 1%. Föreningen har idag inga ytterligare planerade avgiftsförändringar. Uppgiften är kontrollerad med föreningens ordförande 2/11-2017.
I månadsavgiften ingår en avsättning om 70 kronor per månad som bostadsrättsinnehavaren fritt kan använda till renoveringar.
Hatthyllan i hallen ingår ej i köpet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kungsgatan 29
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1961
Våningsplan
2 av 6 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
58 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.546 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad avseende hushållsel uppgår till ca 200 kronor per månad. Säljarens kostnad avseende hemförsäkring uppgår till ca 110 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA