Kungsgatan 29, två rum och kök

Kungsljuset på hörnet

Säg hej till en egen vrå mitt i stan! En bit upp mot himlen, på skönt avstånd från bruset på gatan. En landningsplats där kan du dansa från rum till rum, utan att någon ser dig. Passa på att njuta av de stora fönstren mot norr och väst. De släpper in skönt ljus hela dagen, men sparar de varma solstrålarna till kvällen. Då kan du gotta dig i strålarna och den fina Stadsparksutsikten på balkongen. I köket finns plats för både långkok och uppdukning av festbuffé, även om det till vardags kanske blir lite enklare middagar på tu man hand vid köksfönstret. Gott så! Har du fixarkli i fingrarna så varsågod att ta tag i badrummet. Det är det enda rum som inte blivit ompysslat de senaste åren. Men det är helt och rent och fräscht, så känn ingen brådska.

Snabbfakta
Adress Kungsgatan 29
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 59 kvm
Vån & Hiss 5 av 7 (Hiss finns)
Avgift 2.637 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv & inre fond
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Jag älskar att man kommer upp lite. Bor mitt i stan men ändå över stan."

Kök

"Köket är både praktiskt till vardags och perfekt för mingelfest."

Vardagsrum

"Fönstren byttes förra året men i originalstil. Det blev helt klart en tystare lägenhet efter bytet"

Balkong

Sovrum

Badrum

Klädkammare

"Det är väldigt skönt att inte behöva ha lösa garderober i sovrummet."

Föreningen & gården

"Trädet utanför ger härlig utsikt på sommaren och ännu mer på hösten. Då är det helt orange!"

Omgivning

"Läget är det bästa! En kvart att gå till stan. Nära till både parker och Vättern."
Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2013. Nedan följer en kortare sammanfattning av de förbättringar som utförts under nuvarande ägares innehavstid samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Lägenheten genomgick så när som på badrummet en total renovering 2013. Renoveringen bestod då huvudsak av följande delar; nydragen el i samtliga rum med tillhörande ny elcentral (Rogö El), nya parkettgolv, klinker i hall, trätrall på balkong, ommålning av samtliga väggar och tak (Svenssons Måleri), ny garderobsinredning i klädkammare, sänkta paneltak i hall och kök med infälld belysning, träpanel som fond i sovrum samt nya fönsterbrädor.
Köket helrenoverades även det 2013 och kommer från IKEA. Samtliga vitvaror installerades i samband med kökets färdigställande. Spishällen har induktionsfunktion.
I månadsavgiften ingår en avsättning om 69 kronor per månad som bostadsrättsinnehavaren fritt kan använda till renoveringar.
Till lägenheten följer ett förråd om cirka åtta kvadratmeter samt ett mindre matkällarförråd som båda är belägna i källaren. I källaren finns även cykelförråd som lätt nås från husets baksida.
Tvättstugan ligger även den i källaren så det är mycket smidigt att komma intill då ni bokat tvättid. Tvättstugan är mycket fräsch och hålls tillgänglig för medlemmarna mellan klockan 06:00 och 22:00, och dagen är uppdelad på fyra tvättpass om fyra timmar vardera.
Lägenheten är ansluten till Com Hems utbud av tjänster i form av bredband, tv och telefoni. I lägenheten finns även en anslutning till Bredbandsbolagets fibernät.
Månadsavgiften höjdes 1/1-18 med 26 kronor (1%). Föreningen har idag inga ytterligare planerade avgiftsförändringar. Uppgiften är kontrollerad med föreningens ordförande 16/1-18.
Ingår i försäljningen gör; gardinskenan i vardagsrummet samt den fasta inredningen i klädkammaren.
I försäljningen ingår ej; skötbordet, vägglampa och kroklist i kök.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Kungsgatan 29
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1961
Våningsplan
5 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
59 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.637 kr/mån inkl värme, vatten, tv & inre fond
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till ca 300 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Säljarens önskemål 1/3
KARTA