Kungsgatan 21, två rum och kök

Kungsljuset mot södergården

Den öppna känslan överraskar så fort man kliver över tröskeln till den här sköna bönan på femte våningen. Här har dagsljuset fritt spelrum i hela lägenheten, med fönster på rad längs hela långsidan mot söder. Det öppna, kombinerade kök- och vardagsrummet är som gjort för fest och mingel, med en rejäl köksö att duka upp snacks och bubbel på. Och utanför sträcker en trevlig balkong ut sig i solen. Där kan man sitta dagen lång utan att en endaste människa kan se en, det finns liksom ingen i närheten så insyn finns inte på kartan.

Till höger från ytterdörren sett ligger hemmets lite mer privata vrår. Ett mysigt sovrum, ett glammigt badrum och en hel rad stora garderober. Allt detta härliga, mitt i stan nära parker och grönt, och en bra bit upp i luften. Välkommen upp!

Snabbfakta
Adress Kungsgatan 21
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 52.5 kvm
Vån & Hiss 5 av 7 (Hiss finns)
Avgift 3.067 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Kök

"Det är en otroligt social lägenhet med köket öppet; det har jag utnyttjat många gånger med mycket kompisar, brunch och middagar"

Hall

Vardagsrum

"Det är en tidigare ägare som stått för renoveringen, som jag gillade; jag flyttade bara rakt in och njutit av det fina"

Matplats

Sovrum

Badrum

Balkong

"Gården lever verkligen upp med vårsolen, många sitter ute på filtar eller på de sittgrupper som finns. Grillar finns det också gemensamma"

Föreningens gård

Huset

"Jag gillar Torpa som har många fina hus, kul butiker och många mysiga kaféer inte minst. Sen är det nära till allt i stan som en student behöver"

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Till bostaden följer två förråd som båda är belägna i husets källare.
Köket helrenoverades med ny interiör från Ballingslöv 2011 och har följande maskinell utrustning; Induktionshäll (Siemens), ugn (IKEA), mikrovågsugn (IKEA), spisfläkt (Elica), diskmaskin (Siemens), kyl/frys (Siemens), vinkyl (Miele). Samtliga vitvaror installerades i samband med kökets färdigställande 2011.
Badrummet totalrenoverades 2011. Här står en kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Samsung som även den installerades 2011. Elektrisk golvvärme finns.
2011 målades samtliga väggar och tak om i lägenheten.
Ett basutbud av kabel-tv från Com Hem ingår i månadsavgiften. Bredband finns också att tillgå, antingen genom Com Hem eller via nyinstallerad fiberoptik via Bredbandsbolaget.
I köpet ingår rumsavdelaren i vardagsrummet, taklampan vid matplatsen, vägghyllan i köket, gardinskenan med tillhörande gardiner samt de väggfasta krokarna i hallen.
I husets källare finns en fräsch gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, två torktumlare och centrifug. Här finns även separat torkrum.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kungsgatan 21
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1957-1959
Våningsplan
5 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
52.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
132 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.067 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till cirka 370 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA