Kungsgatan 19, två rum och kök

Bländad av blondinen

Renoveringar kan göras med olika ambition, olika intensitet och frenesi. Ibland gör man det för att smälta in, ibland går svängarna långt utanför ramarna och når långt under skinnet. Så är det här, mitt i den höga hästskon, där solen lyser in i jämt flöde under hela dagen och bländar sina besökare.

Här har väggar rivits, dörrposter rykt all världens väg, lister och golv hittat närmsta väg till tippen. Hela volymen flyter in och ut i olika funktioner, men du befinner dig ändå samma rum. Inte ens toaletten har en dörr…. Nej, nu skojar vi, badrummet är helt nyrenoverat och dörren är helt ny. Vi lovar. De gamla detaljerna är faktiskt lätträknade, men det finns två fina garderobsdörrar i hallen med liggande fanér som matchar ytterdörren i samma träslag.

Snabbfakta
Adress Kungsgatan 19
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 61.5 kvm
Vån & Hiss 6 av 7 (Hiss finns)
Avgift 3.069 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Vardagsrum

"Jag behöll stommarna i köket, när jag såg att det stod Kvänum på dem. Kvalitet även om de är av äldre datum."

Hall

Kök

Sovrum

"Jag har strävat efter att få till en rå industriell, och ruff känsla; vi får se vad andra tycker."

Klädkammare

Badrum

"Väggarna ska vara som skärmar, inte dela av, bara styra funktionerna och känslan i rummet."

Balkong

Föreningens fastighet

"Gillar du att springa har du två olika banprofiler att välja på: runt Munksjön eller upp i stadsparken."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare köpte bostaden 2015, och nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och åtgärder som gjorts sedan dess.
All el i hela lägenheten är nydragen och jordad samt kopplad mot jordfelsbrytare, nya uttag och brytare, varav åtta försedda med dimmer. Allt elarbete samt rördragningen är utförd Härenstams El & VVS AB. Taket i badrum, hall och walk-in closet är sänkt minimala 41 mm för installation av 18 spotlights.
Badrummet renoverades under 2016. Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Under tvättmaskinen har extra "dämptassar" monterats för minskade vibrationer och ännu tystare gång. Elburen golvvärme installerad och handdukstorken från Hafa är vattenburen. Spegel med belysning från Noro, badrumskommod och porslin från Ikea. Duschväggar i klarglas kommer från Svedbergs.
Köksstommar och luckor från Kvänum är bytta av tidigare ägare. Nuvarande ägare valde att behålla det befintliga men lämnade in luckorna för slipning och lackering av Kan-Lack på Torsvik. I övrigt har det kaklats om, bytt ut bänkskiva och även diskho som är i kvartskomposit. Induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, fläkt samt kombinerad kyl och frys. Samtliga vitvaror är från Ikea med fem års garanti och byttes ut 2016.
Nuvarande ägare har en utförlig beskrivning av hur renoveringen gått till i detalj, tillsammans med ett antal bilder som tagits under renoveringens gång. Finns att tillgå om så önskas.
Basutbud av kabel-TV ingår i månadsavgifterna. Bredband finns också att tillgå, antingen via Com Hem, eller via nyinstallerat fiberoptik via Bredbandsbolaget, så kallad 100/100-lina.
Till bostaden följer två stycken källarförråd.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Kungsgatan 19
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1957-1959
Våningsplan
6 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
61.5 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.069 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad avseende el och hemförsäkring uppgår till ca 400 kronor per månad.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA