Kungsgatan 13, tre rum och kök

Godmorgon Jönköping

Tre rum och kök mot tvärgatan, den lugna Gröna Gatan, kantad av körbärsblom. Så är det att vakna, leva och bo i den här HSB:aren som alltid levererar på topp. Solid välskött förening med ordning och reda på hus och ekonomi. Lägenheten håller samma standard och är renoverad från golv till tak, från norr till söder. Lite riv och slit, svett och tårar har resulterat i en både funktionell och vacker våning, med två sovrum, stort vardagsrum och en balkong som mer är som en vinterträdgård, helt inbyggd i huset på alla håll.

Lägenheten ligger med hela långsidan och alla fönster mot öster, vilket är en fördel för dig som är morgonpigg. Du har sol från tidig morgon och hela förmiddagen. Vill du sträcka ut hela kroppen i eftermiddagssolen är det bara att rulla ut filten inne på gårdsgräset. Och vill du sträcka ut stegen och höja din egen puls är det bara att snöra på sig löpardojorna och invadera Friaredalen eller Stadsparken. Annars har du stadspulsen lika nära, med restauranger, affärer, gym och torghandel. Det bästa av två världar.

Snabbfakta
Adress Kungsgatan 13
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 79 kvm
Vån & Hiss 3 av 10 (Hiss finns)
Avgift 3.516 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Entré

Hall

"Alla dörrhandtag är en lite historia i sig, ett oanvänt parti från 50-talets Tyskland som vi kom över av en slump, vi tyckte de passade bra."

Kök

Vardagsrum

Balkong

"Vi går ofta på torget och handlar på lördagar, och inte bara grönsaker och frukt; du hittar mycket mer än så"

Sovrum 1

Sovrum 2

"Körsbärsträden är fantastiska när det blommar på våren direkt utanför fönstren."

Badrum

Toalett

"Vi som har hund gillar läget, nära både Stadsparken och Friaredalen; det är lätt att komma ut och få grönt omkring sig"

Föreningens fastighet

Föreningens gård

"Både Johans Café och Pique-Nique på Klostergatan är bra matställen i vardagen; på Johans får du dessutom ta med hunden in"

Omgivning

Mäklaren informerar
Välrenoverad luftig och ljus lägenhet i gott skick rakt igenom. Mycket centralt läge i direkt närhet till högskola, statliga verk och västra centrum.
Lägenheten totalrenoverades 2013, nedan nämns i stora drag vad som gjorts;
Samtliga golv i boytorna bytta till ekparkett. Samtliga väggar och tak målade. Infälld belysning i tak i hall, badrum och gästtoalett.
Kök totalrenoverat med inredning från IKEA kompletterat 2016 med överskåp från Vedum, ny kyl/frys från Siemens 2014 samt ny inredning i lådor.
Badrum och gästtoalett totalrenoverat med kakel, klinkers och ny inredning. Badrummet har härlig takdusch, glasväggar vid duschen samt en tvättmaskin. Badrum senare även kompletterat med en handdukstork.
Komplettering 2014 med garderober med skjutdörrar i hallen.
Samtlig el bytt i lägenheten 2013.
Balkong mot öster med härlig sol under hela förmiddagen!
Till lägenheten finns två extra förvaringsutrymmen. Ett lägenhetsförråd om ca 5 kvm samt ett kylt matkällarförråd, båda i källarplan.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Kungsgatan 13
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1957
Våningsplan
3 av 10 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
79 kvm (föreningens information)
Energideklaration
132 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.516 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Säljaren kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till ca 340 kr/mån
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA