Kungsängstorget 4, två rum och kök

Längta hem, längta upp

Här bor du med vädrets makter utanför vardagsrum, balkong och kök. Milsvid utsikt är inte bara mäklarsnack. Du ser bokstavligt 7-8 mil norr ut rätt över Vättern, och blicken passerar Visingsö i ett nafs. I högsommartid har du både solens upp- och nergång mitt framför ögonen. Bäst av allt är ett rejält åskväder som får sjön och skyarna att svartna och delas av zick-zackande blixtband.

Nåja, bäst av allt är nog ändå lägenheten, med en skön planlösning som öppnar köket både mot vardagsrum och hall med fin mingelpotential när du har kompisar. Balkongen både slapp och social på samma gång. Väldigt lite insyn, men väldigt mycket utsikt. Hel inglasning gör den användbar nästan året runt. Hela lägenheten i nyskick med många fina tillval. Inte minst i köket där bänkskivan i mattsvart laminat sticker ut.

- - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Madelen Zackrisson, ansvarig mäklare

Snabbfakta
Adress Kungsängstorget 4
Område Kungsängen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 54 kvm
Vån & Hiss 5 av 5 (Hiss finns)
Avgift 3.457 kr/mån
Inkluderar Inkl. värme, vatten & fiberanslutning
Pris 1.850.000 kr eller högstbjudande
Visning

Visning hålls

i dag


Visning 17 januari kl. 12:00 - 13:00
På grund av rådande läge krävs tidsbokning. Varmt välkomna!


Samt 18 januari
Kontakta mäklaren för bokning. Varmt välkomna!


Intresseanmälan
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Vi gillar verkligen det smala liggande fönstret i köket; morgonsolen lyser in hela vägen bort i vardagsrummet."

Balkong

Kök

"Härligt att bo högst upp i huset, ingen som går i taket ovanpå, och väldigt lite insyn i vårt hörn där vi har balkongen."

Vardagsrum

"Matkassarna behöver inte gå långt när du bor här och har bilgaraget så nära hissen. Även bilen får åka hiss ner i källaren."

Sovrum

"Det är nästan löjligt vad ofta man fotar ut över himlen och Vättern, det är alltid något som är speciellt i färg och form. När det åskar är det helt fantastiskt."

Badrum

"Den här delen av Ekhagen växer och det kommer komma fler butiker, mer service. Just nu har vi frisör, sushi och gym precis intill."

Omgivning

"Tanken var att vi skulle bo kvar här länge, därför satsade vi på många tillval och sånt som vi verkligen gillade och ville ha."

Huset

Planritning

Mäklaren informerar
Det stora inglasade uterummet tillåter generös möblering med både mat- och sittdel. Här njuter du av solen från tidig förmiddag tills den går ner långt upp i nordväst.
Lägenheten är ansluten till fiber genom Wetternet. I månadsavgiften ingår grundavgiften för fiberanslutningen. Varje enskild medlem tecknar sina egna respektive abonnemang för tjänster med valfri leverantör. Se mer på wetternet.se för utbud.
I föreningens garage finns 47 parkeringsplatser där merparten hyrs ut till medlemmar för 800 kr/mån. Platserna fördelas enligt kösystem.
Till varje lägenhet i föreningen följer ett eget lägenhetsförråd.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kungsängstorget 4
Område
Kungsängen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Våningsplan
5 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
54 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.457 kr/mån Inkl. värme, vatten och fiberanslutning
Pris
1.850.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Tidigare ägares kostnad för hushållsel uppgick till ca 350 kr/månad
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
FÖRENING
Typ
Bostadsrättsförening
Förening
Brf Vikvalen 1 i Jönköping

Brf Vikvalen 1 i Jönköping registrerades 2017 och äger sedan slutet av 2018 fastigheten med samma namn. Fastigheten ligger i ett 3D-fastighetskomplex i centrum av Jönköpings nyaste stadsdel Kungsängen vid Bondbergets norra fot. Föreningen omfattar två byggnadsdelar. Den ena är en högrest del bestående av 12 våningsplan som inrymmer bostäder i plan 3-7 och plan 10-12, samt lokaler i plan 1 och 2. Den lägre delen bestående av 6 våningsplan inrymmer uteslutande bostäder. Den totala bostadsytan i föreningen uppgår till ca 3 318 kvm fördelat på 52 bostäder.

I fastigheten finns även ett garage i två plan vilket ägs av bolaget Centrumhuset i Kungsängen Parkering AB. Detta bolag ägs av bostadsrättsföreningen vilket medger en stor affärsmässig flexibilitet. I garaget finns 47 garageplatser där de flesta för närvarade är uthyrda till medlemmar i föreningen. Garagen nås via två garageportar i den norra husfasaden och hissar ner till plan -1 och -2. Hissar från garagen tar er upp till respektive våningsplan.

Platserna hyrs ut för 800 kr/månad och fördelas enligt kösystem.

Ekonomin och den ekonomiska planen för föreningen bedöms vara välgrundad och stabil. Årsavgift 783 kr/kvm/år anses ligga mitt i normalspannet. Belåningsgraden i föreningen ligger i linje med likande nybyggnationer i kommunen.

Samtliga lägenheter är anslutna med fiber genom Wetternet för möjlighet till snabba kommunikationstjänster. I månadsavgiften ingår grundavgiften för fiberanslutningen. Varje enskild medlem tecknar sina egna respektive abonnemang för tjänster med valfri leverantör. Se mer på wetternet.se för utbud.

Till varje lägenhet i föreningen följer ett eget lägenhetsförråd.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk till/frånluft med återvinning
Andel i föreningen
0.016 %
Lägenhetsnummer
2
DOKUMENT
KARTA