Kronhedsvägen 102, fyra rum och kök

I Barnarps trygga famn

Här får du de flesta husdrömmar besannade i bostadsrättens trygga form och famn. Ett hus som är väl genomgånget och uppdaterat sedan de tidiga 1980-talet då det byggdes. När du väl kommer in så känns det faktiskt som ett nybygge från topp till tå. Tre sovrum, stort kök, stort uterum och ett fint vardagsrum. Renoveringens fräschör piggas dessutom upp av precis lagom med snedtak i sovrummen för drömsömn.

Här bor du i en precis lagom stor förening om 40 hushåll. Lagom för att lära känna varandra, lagom med kompisar för barnen och lagom stort för att engagemanget ska ge rätta drivet. Här har styrelsen jobbat målsökande mot framtiden och du ser snabbt att många av de tunga renoveringskostnaderna redan är tagna – fönstren, taken, ytterdörrarna och värmepannan. Allt nytt och bytt.

Snabbfakta
Adress Kronhedsvägen 102
Område Barnarp
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 103.5 kvm
Avgift 5.651 kr/mån
Inkluderar Kallvatten, TV & bredband.
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare
Hittade ingen mäklare
Läs mer

Huset

"Vårt hus på hörnet tycker vi förstås är bästa läget; även barnen i området tycker nog det, för här samlas alltid många barn hos oss."

Hallen

Köket

"Jag har varit ordförande i föreningen tidigare och här finns rätt engagemang för att långsiktigt skapa ett klokt boende."

Tvättstuga

Vardagsrum

Uterum

"Alla hade lite olika stil på uteplatser och sina inglasade uterum; många var dessutom äldre, därför gjorde vi en gemensam satsning i föreningen på likadana uterum."

Baksida och trädgård

Badrum

Uppe

"Vi har funderat en del på att ta upp ett fönster i trappan upp för att få en dimension till på ljuset i huset, men det får bli något för nästa ägare."

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

"Husen är byggda i början på 1980-talet, och föreningen har alla tunga reparationer bakom sig, som tak, ytterdörrar och fönster."

Badrum uppe

Klädkammare

Uteplats framsida

"Det är en bra blandning på folk som bor i området, både unga barnfamiljer och äldre som bott här sedan området byggdes."

Garage

Föreningen

Område

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2012. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket är från 2015 och kommer från HTH med vitvaror från Electrolux. Spishällen har induktionsfunktion. Mikrovågsugn (Samsung) sitter i ett av skåpen och följer överlåtelsen.
Även tvättmaskin och torktumlare kommer från Electrolux. Installerades 2014.
Badrummet på entréplan renoverades 2016 (kvalitetsintyg finns). Här finns elburen golvvärme.
Föreningen äger elpannan och ansvarar för underhåll och ett eventuellt framtida byte av denna.
Nuvarande ägare har även gjort följande förbättringar under perioden 2012-2019; nya golv och lister i hela lägenheten, nya innerdörrar på entréplan, målning och tapetsering i hela lägenheten, trädäck på baksidan (så sent som 2018) samt altan och stenläggning på framsidan.
På baksidan finns det en liten ”gömd” utgång genom staketet. Smidigt ibland enligt nuvarande ägare.
Vad gäller solen strålar den först på baksidan av huset, där den stannar till runt kl 14-15. Kvällssolen hittar vi på framsidan. Skönt att det finns altaner på bägge sidor.
Jordfelsbrytare finns.
I köpet ingår hyllor i garage och förråd, barnsäkerhetsgrind vid trappen på ovanvåning samt inredning i garderober (Elfa system).
Det ingår en garageplats i garagelängorna (nr 102) och en parkeringsplats. Ytan i garagedelen är cirka 14 kvm, och portmotor finns. På gården finns även ett förråd om cirka 3 kvm.
Huset är anslutet till Telia fibernät. Läs gärna mer på telia.se för att ta del av aktuellt tjänsteutbud.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Kronhedsvägen 102
Område
Barnarp
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Gavelradhus i 1½-plan
Byggnadsår
1982
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
103.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
116 kWh/m2 och år
Månadsavgift
5.651 kr/mån inkl kallvatten, TV och bredband.
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 4
Säljarens kostnad för hushållsel och uppvärmning uppgår till cirka 1 350 kr/mån (cirka 10 000 kwh/år) och för försäkring till cirka 100 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA