Kortebovägen 9B, tre rum och kök

Solid på alla sätt och vis

Bad, baguetter och smågodis. Att bo så "närsigkommet" som här på Bymarkens tröskel innebär vissa privilegier. Du har fem minuter till badstranden vid kanotklubben, bageriets luftburna lockelser är lätta att köpa med sig hem nere från hörnet. Men smågodiset då? Jo, bensinmacken har alla tänkbara drivmedel; både bensin och mellanmjölk, både bananer och välsorterad godishylla. Och öppettiderna generösa när blodsockret är lågt.

Lägenheten i sig har ovanligt mycket smågodis kvar från 1950-talet. För oss på Västanhem har detta blivit något av en favoritförening, där vi fått förtroendet att förmedla många lägenheter till nya ägare. Vi känner oss lite skämtsamt nästan som byggnadsantikvarier lika mycket som mäklare. Husen har skötts med kärlek och vördnad, det gamla tagits tillvara, och kortsiktiga trender har aldrig fått fäste. Soliditeten är lika massiv i väggar och trappor, som i årsredovisningen. En trygg trea både när familjen växer och krymper.

Snabbfakta
Adress Kortebovägen 9B
Område Bymarken
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 59.5 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3.507 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, TV & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Körsbärsträden formligen vräker ur sig rosa blommor några intensiva dagar på försommaren, både på fram och baksidan. Bären är inte så dumma heller."

Vardagsrum

Balkong i söder

"Du kan inte bo närmare stan, men ändå slippa bruset av stan. Jag cyklar till det mesta och det tar inte många minuter."

Badrum

Sovrum 1

"Sovrummen är alltid svala och ligger på norrsidan av huset, i skuggan. Och det går bra att sova med fönstret på glänt året runt om du vill."

Kök

"Jag tycker det är fantastiskt att det gamla köket fått vara kvar till största delen. Det infällda bakbordet kommer jag sakna."

Sovrum 2

Föreningen

"Att gå ner sena sommarkvällar till kanotklubben för ett sista bad har vi gjort många gånger. Fem minuter bort bara."

Innergården

"Vi har också fått vår egen lokala pizzeria, den har vi hunnit prova några gånger redan."

Omgivning

"Surdegsbaguetterna är våra favoriter på bageriet, med både soltorkade tomater och oliver. Var ute i tid på lördagen, annars tar dom slut."

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2014 och underhållit denna väl under åren. Nedan följer en kortare sammanfattning av de förbättringar som utförts under nuvarande ägares innehavstid samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket har följande maskinell utrustning; spis med ugn, spisfläkt och kyl/frys.
Badrummet som renoverades i samband med att föreningen utförde stambyte är helkaklat med klinkergolv.
Ett grundutbud av TV-kanaler samt en 250 Mbit/sek bredbandsuppkoppling genom Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.
Till lägenheten hör två förråd, ett väl tilltaget på vinden och ett något mindre i källaren. I källaren finns även ett cykelrum och en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum.
I föreningen finns ytor för parkering med 28 parkeringsplatser och två garage. En parkeringsplats kostar 90 kr/mån att hyra och tilldelas enligt separat kö.
Föreningen har under lång tid haft oförändrade månadsavgifter och har idag inga planerade ändringar av dessa. (Kontrollerat 4/6 - 2019).
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kortebovägen 9B
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1951
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
59.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
105 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.507 kr/mån inkl värme, vatten, TV & bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 240 kr/mån och för försäkring till cirka 100 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA