Kortebovägen 61 A, rum och kök

Eget bo på Kortebo

Här får du ett halvt hus för dig själv, med goda grannar på ovanvåningen och på vinden. En klassisk 50-talare i form av ett stort tvåfamiljshus som renoverats och satts i bostadsrättsform för cirka sju år sedan. Cirka 105 kvm i ett plan med en fantastisk vy-front mot Vättern i kök och vardagsrum, och från balkongen så klart.

Planlösningen har gjort en rockad då köket och sovrummet bytte plats och du får en sammanhängande social del med bästa utsikten som följeslagare. Och sängkammaren landar i rätt ände, i husets lugna del med trädgården att luta huvudkudden mot. Fyra rum plus kök och ett öppet arbetsrum som hänger ihop med hallen där du kommer in.

Renoveringen gjord med blicken både framåt och bakåt. Köket i sin nya position har helt rätt stuk med mörka bänkskivor och öppna hyllor, men golvet är det gamla parkettgolvet lagt i zick-zack i så kallat fiskbensmönster med fina ramar utmed väggarna. Även badrummet har fått moderna funktioner men med en flirt tillbaka till 50-talet.

Snabbfakta
Adress Kortebovägen 61 A
Område Bymarken
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4.5 rum och kök
Bo & biyta 105 kvm
Vån & Hiss 1 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 5.645 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & hushållsel
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

Arbetsrum i "halvan"

"Behöver man ytterligare ett sovrum, så går det att dela av arbetsrummet med en vägg, om man vill."

Sovrum 1

Kök

Vardagsrum

"Med barn är det smidigt att bo på bottenvåningen, att bara låta dörren stå öppen för spring ut och in."

Balkong

Sovrum 2

Badrum

"Jag gjorde ett ryck med staketet nu i våras, och tidigare har vi lagt en del tid och pengar på uppfarten."

Sovrum 3

Föreningens fastighet

Föreningens trädgård

Källare / Garage

"Ska vi bada så finns det två bra stränder att välja på, antingen lite norrut, eller nere vid kanotklubben i höjd med Statoil."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har ägt lägenheten i två år och har sedan dess inte gjort några större renoveringar förutom ändrat om utseendet i köket med nytt kakel och hyllor på väggen.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Wetternett. Det finns möjlighet till snabb bredbandsuppkoppling genom dem och de levererar även Tv och telefoni. Titta gärna in på wetternet.se för att ta del av de paketlösningar som finns tillgängliga.
Till lägenheten följer ett förråd; säljarna har ett förråd om ca 4 kvm i källaren och de nyttjar även garaget som ett förråd.
Solen? Den kan du ta del utav hela dagen. Tidigt på morgonen tittar den fram på balkongen och cirka klockan 14.00 sommartid så försvinner den runt hörnet för att sedan titta fram på baksidan där föreningen gemensamma utemöbler finns.
Är man intresserad av trädgård och vill använda sina gröna fingrar får man mer än gärna nyttja föreningens odlingskragar.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Kortebovägen 61 A
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1950
Våningsplan
1 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
4.5 rum och kök
Boarea
105 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.645 kr/mån inkl värme, vatten och hushållsel
Specifikation Drift
Nuvarande ägares driftskostnad uppgår till cirka 1171 kr per år och det är för försäkringen. Hushållselen ingår i avgiften.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA