Klämmestorpsvägen 15, tre rum och kök

En skön pooolare

Solen smyger upp över trädtopparna, fågeltjattret hälsar en ny dag. Du tar grinden på baksidan och går stigen på allmänningen; på bara några minuter är du borta vid Axamo-sjön. Skogen står spegelvänd i stilla vatten, och du vadar försiktigt i för att inte bryta magin.

Där har du en av de goda sidorna med att bo på Klämmestorpsvägen, ett kottkast från Axamosjön. En annan sida är framsidan, som förutom en stor plan kubbvänlig tomt även har ett stort trädäck och en pool som mäter ca 3x8 meter, där du kan släppa loss både ditt frisim och frisinne efter jobbet, om nu sjön inte håller anständiga temperaturer, vilket den faktiskt ofta gör.

Huset är en charmig mindre sommarstuga, som med åren bestyckats med både tillbyggnader och vinterbonade tillbehör för att uppfylla alla året-runt-krav du kan ställa. Nyare kök, snyggt badrum och eldstäder som ser till att du myser och aldrig fryser, ens om det blir elavbrott.

Snabbfakta
Adress Klämmestorpsvägen 15
Område Axamo
Bostadstyp 1-planshus
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 83 kvm
Tomtareal 1476 kvm
Byggår 1948
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Entré

Kök

"Du blir medlem i en sjönära samfällighet som har egen strand och brygga vid Axamosjön."

Badrum

Sovrum

Vardagsrum

"Hundbadet är populärt, vi går ofta dit på kvällarna med vår egen hund; alltid mycket folk där."

Sovrum - Allrum

Terrass - Pool

"Det är såklart en sommaridyll, men vi, liksom många andra bor här året runt."

Gästhus - Sovrum - Klädkammare

Trädgård

"Motionsspår finns ju åt både runt Axamo och i ännu större mängd runt Hallbystugan. Triathlon-banan är ju mycket uppskattad."

Huset

Samfällighetens badplats

"Flygplanen passerar ju över, men det är inte Arlanda vi pratar om; sista flyget går vid elva på kvällen tror jag."

Omgivning

Mäklaren informerar
En fantastisk bostad med ett otroligt charmigt läge med 7 minuter till Jönköping centrum och 2 minuter till stranden. Huset genomgick en stor renovering 1998 av tidigare ägare då husets ytterväggar tilläggsisolerades och fick ny panel. Samtidigt fick huset även nya 3-glasfönster och nytt tak samt även ny el.
De nuvarande ägarna genomförde 2013 en köksrenovering med inredning från IKEA samt vitvaror från Whirlpool och Electrolux.
Badrum totalrenoverades också 2013 av RK Golv & Väggservice. Elburen golvvärme finns här.
2013 fick också golv i hall, kök och sovrum ny ekparkett. Samtliga innerväggar och tak målades.
2013 målades också väggar och tak i gäststugan, då även el drogs in dit.
2014 utvecklades huset med en pool och en väl tilltagen omgärdande poolterrass. Poolen är uppvärmd med en separat frånluftsvärmepump och värms enkelt till en behaglig temperatur från tidig vår till långt fram på sensommaren. Underbart att kunna förlänga badsäsongen och njuta av varmt vatten under en lång sommarperiod.
Larm från Sector Alarm finns installerat i huset
Varmvattenberedare bytt till en 80-litersberedare maj 2016.
Solen går upp tidigt på morgonen in genom köksfönster och hall. Men redan vid ca kl 08:30 är solen framme på poolterrassen och ger skön värme redan till frukosten! Solen ligger sedan kvar på husets framsida mot poolterrass och trädgård hela dagen och går till slut ner lite skymd av trädtopparna ca kl 21:00. Ljuset och värmen är dock fortfarande kvar ett tag till!
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Klämmestorpsvägen 15
Område
Axamo
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
3 rum och kök
Bo & biarea
83 kvm (faktisk uppmätn norm SS 021054)
Tomt
Areal: 1476 kvm
Energideklaration
69 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA